NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Ingredientele din bucătărie care vă pot ajuta în lupta împotriva cheliei. Usturoiul, ghimbirul sau ardeiul iute, pe alimentelor-minune

Specialiştii consideră că utilizarea mai multor tratamente naturiste pot preveni sau reduce riscul apariţiei cheliei, o problemă cu care se confruntă din ce în ce mai mulţi bărbaţi.

  

Calviţia este considerată una dintre cele mai inestetice deficienţe pe care o poate avea un bărbat. Industria farmaceutică ofere mai multe soluţii pentru prevenirea sau reducerea riscului apariţiei cheliei, însă mulţi dintre cei care suferă de această afecţiune preferă să apeleze la tratamentele naturiste.

Journal of Cosmetic Dermatology, o publicaţie ce adună informaţii strânse în urma unor studii ştiinţifice, a publicat un articol, citat de csid.ro, despre tratamentele naturiste care ar putea ajuta persoanele afectate de calviţie. Printre soluţiile menţionate de sursa citată se numără sucurile de ceapă, usturoi sau ghimbir.

Cei care folosesc aceste ingrediente ce se găsesc în bucătărie ar putea observa o creştere a volumului podoabei capilare în doar şase săptămâni. Pentru ca tratamentul să aibă efect, este nevoie ca tratamentul să fie aplicat de două ori pe zi. Sucurile din ingredientele menţionate ajută la circulaţia sanguină la nivelul scalpului, prevenind astfel ruperea firelor de păr.

Citiți articolul integral pe Adevărul.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

ANUNŢ ÎN ATENŢIA PERSOANELOR FIZICE ŞI JURIDICE care înregistrează obligaţii de plată principale datorate bugetului local, restante la 30.09.2015 (cu excepţia obligaţiilor de plată rezultate din raporturi juridice contractuale)

Redacția

Bonurile fiscale de 766 lei din 12 octombrie, câştigătoare la extragerea de sărbători a loteriei

Redacția

Pro şi contra vaccin antigripal

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site