NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

România, învinsă în ultimul meci de la Campionatul Mondial. Vor încheia turneul sub performanța din 2019

Naţionala feminină de handbal a României a fost învinsă de selecţionata Suediei, cu scorul de 34-30 (19-14), luni seara, la Castello, în ultimul său meci din Grupa principală II a Campionatului Mondial din Spania.

Tricolorele, care vor încheia sub performanţa de la Mondialul din Japonia (2019), au făcut o primă repriză destul de bună, însă au cedat pe finalul ei, iar în cele din urmă diferenţa aceasta s-a regăsit pe tabelă la final. Jocul a fost echilibrat în prima parte, scandinavele reuşind să se desprindă la trei goluri pentru prima oară, 12-9, în min. 18. Erorile comise de echipa României în finalul primei părţi au făcut ca Suedia să înscris patru goluri la rând, de la 15-14 la 19-14, scor care s-a înregistrat la pauză.

În debutul reprizei secunde, Suedia şi-a mărit avansul la şase goluri, 22-16 (ecartul maxim), dar echipa antrenată de Adrian Vasile a reuşit să recupereze până la 22-20. Nordicele s-au desprins din nou la cinci goluri (28-23), scorul oscilând în jurul acestei diferenţe, pentru ca rezultatul final să fie 34-30, Suedia obţinând calificarea în sferturile de finală în urma acestui succes.

Pentru România au marcat Cristina Laslo 7 goluri, Crina-Elena Pintea 6,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Start înscrieri la Cupa Municipiului Pașcani la Tenis de Câmp

Teona Gherasim

În căutarea primelor puncte! CSM Pașcani – Știința Miroslava, vineri, orele 17.00, pe stadionul municipal

Marius Parteni

Rugbystele pășcănence de la Politehnica Iași sunt de neoprit în campionat

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site