NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Robot automatizat pentru curățarea bazinului Ștrandului Municipal

Angajații Primăriei care răspund de administrarea și întreținerea ștrandului municipal caută împreună cu executivul cât mai multe soluții pentru reducerea cheltuiellor la acest obiectiv.

Una din măsurile avute în vedere la această dată este achiziția unui robot automatizat cu care să fie curățat bazinul ștrandului, când acesta este plin cu apă.”Ar fi o măsură foarte bună. Un astfel de robot curăță bazinul fără a fi nevoie să evacuăm apa. Asta înseamnă că vom face economie, iar după ce am montat noi clorinatoare vom ajunge să schimbăm apa odată la lună, nu de trei sau patru ori cum se întâmplă acum”, ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului.

Lunile acestea apa din bazinul ștrandului a fost schimbată des de către municipalitate, un schimb costând municipalitatea în jur de 6500 lei.         

Advertisements
  

 Un astfel de robot curăță piscinele ce posedă un sistem propriu de filtrare a apei și se deplasează atât pe fundul piscinei cât și pe pereții acesteia. El este capabil să își adapteze traiectorile astfel încât să acopere întrega suprafață a bazinului. Pe internet, pe site-urile de specialiatate un asemena robot poate fi achiziționat cu sume cuprinse între 4500 și 9000 lei.   

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Spitalul Municipal face angajări! Peste 20 de posturi scoase la concurs

Ema Roman

Falimentul PSA Pașcani aprobat de judecătorii ieșeni. Iată pașii următori!

Marius Parteni

Coșmarul pășcănenilor din zona vale se prelungește. Cea mai importantă componentă a PIDU începe peste 10 zile

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site