RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Robot automatizat pentru curățarea bazinului Ștrandului Municipal

Angajații Primăriei care răspund de administrarea și întreținerea ștrandului municipal caută împreună cu executivul cât mai multe soluții pentru reducerea cheltuiellor la acest obiectiv.

Una din măsurile avute în vedere la această dată este achiziția unui robot automatizat cu care să fie curățat bazinul ștrandului, când acesta este plin cu apă.”Ar fi o măsură foarte bună. Un astfel de robot curăță bazinul fără a fi nevoie să evacuăm apa. Asta înseamnă că vom face economie, iar după ce am montat noi clorinatoare vom ajunge să schimbăm apa odată la lună, nu de trei sau patru ori cum se întâmplă acum”, ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului.

Lunile acestea apa din bazinul ștrandului a fost schimbată des de către municipalitate, un schimb costând municipalitatea în jur de 6500 lei.         

  

 Un astfel de robot curăță piscinele ce posedă un sistem propriu de filtrare a apei și se deplasează atât pe fundul piscinei cât și pe pereții acesteia. El este capabil să își adapteze traiectorile astfel încât să acopere întrega suprafață a bazinului. Pe internet, pe site-urile de specialiatate un asemena robot poate fi achiziționat cu sume cuprinse între 4500 și 9000 lei.   

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Prest Serv Apa rămâne fără conducere în 14 zile! Primarul Dumitru Pantazi refuză să spună ce se va întâmpla cu societatea!

Răzvan Grecu

Primăria Municipiului Pașcani are în conturi aproximativ 20 de milioane de lei! Explicația primarului:”Am făcut economii”!

Răzvan Grecu

Sute de oameni sunt pregătiți să plece din țară, dar Guvernul nu ii lasă

Redacția
Încarcă...