RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Reprezentant ​STB: “Nu a ieșit nicio mașină până vineri la ora 6 dimineața. Nu știm la ce oră ar putea ieși sau dacă vor ieși mașinile pe traseu”

”Nu a ieșit nicio mașină până la ora 6 dimineața. Nu știm la ce oră ar putea ieși sau dacă vor ieși mașinile pe traseu”, au declarat vineri dimineața reprezentanții STB, contactați de HotNews. Reamintim faptul că STB a transmis joi seară, printr-un comunicat de presă, că personalul implicat în greva care a imobilizat astăzi Capitala refuză să-și reia activitatea și există posibilitatea ca protestul să continue și vineri.

La rândul lui, Primarul General al Capitalei a declarat că ”Sunt șanse minime ca mijloacele de transport al STB să circule la prima oră, dar am încredere că apoi vor circula / Plângerea penală este depusă / Cine nu va ieși vineri dimineață pe traseu va răspunde. Nicuşor Dan a declarat că hotărârea judecătorească privind suspendarea grevei STB este definitivă şi cine vineri dimineaţă nu va ieşi pe traseu, la muncă, va răspunde. O plângere penală a fost deja depusă, anunţă edilul care mai subliniază că vinovatul principal pentru această situaţie este liderul de sindicat.

  • “Ca urmare a hotărârii Tribunalului București prin care instanța de judecată dispune suspendarea grevei declanșate la Societatea de Transport București STB SA și reluarea de îndată a activității,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciucă: Guvernul României e alături de Coreea de Sud

Redacția

Locuitorii oraşului Palermo nu vor mai consuma carne şi ouă timp de 15 zile din cauza unui incendiu

Redacția

Pfizer vs. România: A fost stabilit un calendar al procesului / Compania farmaceutică solicită plata pentru aproape 29 de milioane de doze de vaccin anti-Covid

Redacția
Încarcă...