RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Recepția lucrărilor la Școala Gimnazială Răchiteni

Elevii Școlii Gimnaziale Răchiteni și cadrele didactice vor începe anul școlar viitor într-o unitate modernă. Clădirea a fost reabilitată cu fonduri prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Astăzi, în prezența primarului comunei Răchiteni, Petre Doboș, a directorului unității de învățământ, Violeta Grumăzescu cât și a managerului firmei de construcție, Iosub Manuel,  a fost făcută recepția lucrărilor și a câtorva elevi.

”Astăzi s-a făcut recepția finală a lucrărilor de modernizare a școlii, care au constat în consolidarea acoperișului, a pereților transversali, izolația termică, montarea de centrală termică, și calorifere în fiecare sală de clasă. Lucrările au fost terminate de două luni de zile, dar din cauza situației de la nivel național nu am putut să facem recepția până în momentul de față. Mă bucur că am putut să cunosc un constructor serios, o firmă corectă. Am avut o colaborare foarte bună și cu directorul unității de învățământ,și împreună am putut soluționa problemele apărute pe parcurs”, a precizat primarul comunei Răchiteni, Petre Doboș.

Prezentă la eveniment, directoarea Școlii Gimnaziale Răchiteni , Violeta Grumăzescu, a mulțumit tuturor pentru implicare și munca depusă.

”Școala Gimnazială Răchiteni de astăzi a îmbrăcat o haină nouă. Mergem spre modernitate, odată cu comunitatea din care facem parte. Îi mulțumim domnului primar, familiilor elevilor, preotului paroh și constructorului”, a menționat  directoarea Școlii Gimnaziale Răchiteni, profesor Violeta Grumăzescu.

  

Anul acesta Școala Gimnazială Răchiteni împlinește 162 de ani de la înființare.  

Related posts

Zile de foc pentru pompierii pășcăneni! Incendii la Blăgești, Tătăruși și Stolniceni-Prăjescu

Redacția

Copii din Helesteni au încondeiat ouă la Centrul Cultural Iași

Redacția

Buldoexcavator achiziționat de Primăria Răchiteni

Redacția
Încarcă...