NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Amenzi pentru activitatea din piețe. Șefii Primăriei nu par interesați să își verifice proprii angajați

Acțiunile de control sunt continutate de Poliție, în piețele din municipiul nostru. În urma ultimului control au fost aplicate alte 11 sancțiuni pentru comerțul ilicit. Autoritățile administrative din Pașcani, cele aflate la conducerea municipiului, nu dau semne că sunt interesate să verifice activitatea din cele două piețe.

Polițiștii municipali au organizat acțiuni constant, în cele două piețe, care s-au soldat cu amenzi.

„La data de 11 iunie a.c., în intervalul orar 10.00 – 12.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani, Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași împreună cu polițiști locali din cadrul Poliției Locale Pașcani, au acţionat pe raza municipiului Pașcani, pentru asigurarea unui climat corespunzător de siguranță publică, prevenirea accidentelor rutiere și combaterea faptelor de comerț ilicit.n cadrul acțiunii au fost controlate 32 de autovehicule și au fost verificate 28 de societăți economice, fiind legitimate 62 de persoane.În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.690 de lei, dintre care 18 conform O.U.G. nr. 195/2002, 11 conform Legii nr. 12/1990 și 4 conform altor acte normative”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Iași.

Activitățile oamenilor legii sau articolele de presă în care arătam problemele din piețe, nu par să intereseze pe șefii Primăriei Pașcani. Reprezentanții Poliției au solicitat la ultimul control să fie trimise înștiințări din partea Serviciului Administrația Piețelor, către comercianții fără forme legale,  pentru a elibera spațiile.

  
Advertisements

Related posts

Primarul care a schimbat degeaba partidul: toate licitaţiile i s-au încurcat în contestaţii şi anulări

Redacția

Mascați amendați de polițiștii locali pentru tulburarea liniștii publice și consum de alcool (VIDEO)

Oana Cordoneanu

17 agenți, absolvenți ai școlilor de poliție, și-au început activitatea la IPJ Iași

Redacția
Încarcă...