NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria face inventarul pagubelor, ca urmare a precipitațiilor căzute. Oamenii cer investiții!

Administrația locală va centraliza pagubele înregistrate de cetățenii din zonele unde a bătut gheața. Primarul Dumitru Pantazi a fost astăzi în suburbia Gâștești, acolo unde au fost cele mai mari probleme.

Într-o postare pe pagina sa de facebook,  edilul îi invită pe oameni să facă cereri în care să menționeze prejudiciile, pentru a fi întocmit un raport operativ pentru a fi trimis Prefecturii.

“Am mers în zonele afectate de grindina căzută în Municipiul Paşcani. La Gâşteşti am discuta cu cetăţenii şi am văzut pagubele produse de ploile torenţiale abundente, gridina şi vântul care au creat probleme mai ales în această zonă din Municipiu. Pagubele sunt însemnate de la culturi până la gospodării şi podeţe.În urma discuţiei cu cetăţenii am stabilit ca ei să facă cereri unde să menţioneze distrugerile produse,  iar de luni o echipă de la Primăria Paşcani va merge pe toate străzile unde au fost probleme de acest gen pentru a fi preluate. Rugămintea mea pentru a face cerere adresată Administraţiei Locale vine şi pentru păşcănenii care locuiesc în alte zone din Municipiu şi au pagube în urma precipitaţiilor puternice de miercuri seară, 11 iunie 2020. Solicitările vor sta la baza unui Raport Operativ pentru a fi transmise mai apoi Prefecturii Iaşi şi a se găsi rezolvare în cel mai scurt timp”.

Oamenii cu care edilul local a stat de vorbă erau extrem de supărați. Ei i-au transmis că au avut parte doar de promisiuni până acum și nu de investiții.Cetățenii vor apă, canalizare și drumuri modernizate

loading...
Advertisements

Related posts

Afacere stranie a primarului din Paşcani. Firma controlată de acesta a preluat bunurile unei alte societăţi falimentare pe care iniţial o creditase

Redacția

Campanie de informare a primarilor din judetul Iasi, desfasurata de inspectorii sociali

Redacția

Primarii din judeţul Iaşi, reprezentanţii ApaVital şi E.On, în întâlnire de lucru la Consiliul Judeţean

Redacția
Încarcă...