NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Răspunsul Delgaz Grid în cazul situației de la Cristești: cocorii sunt vinovați de numeroasele întreruperi de curent electric

Comuna Cristești s-a confruntat în ultimele săptămâni cu întreruperi dese ale curentului electric. Din această cauză  au fost afectați locuitorii,pentru că s-au defectat electrocasnicele din cauza fluctuațiilor.

Pentru a pune capăt acestei probleme, viceprimarul comunei Cristești Vlad Mihai Pintili a făcut zilele trecute mai multe reclamații la  la Delgaz Grid, Ministerul Energiei și Protecția Consumatorului, iar cei de la E-On au venit ieri la fața locului și au constatat o grămadă de defecțiuni, apoi s-au apucat de remedierea lor. Directorul E-On a precizat că principalii vinovați sunt cocorii, care stau pe  firele de electricitate.  

 ”Aceste fotografii, din comuna Cristești, mi-au fost trimise de directorul E-On în această dimineață. Cocorii atacă E-onul!  Cu alte cuvinte sunt 2 soluții: Schimbă Eon toată rețeaua de medie, cu echipamente noi, fire izolatesau…..Se cumințesc cocorii.  Ca urmare a reclamațiilor pe care le-am făcut zilele trecute, la Delgaz Grid, Ministerul Energiei și Protecția Consumatorului, cei de la E-On au venit și au constatat o gramadă de defecțiuni. Acum lucrează la remedierea lor.Toate echipele E-On de la Pașcani au fost mobilizate la Cristești astăzi.Părerea mea personală, pe care le-am și spus-o și directorilor E-On, este că până nu schimbă rețeaua cu echipamente de actualitate, nu se va rezolva definitiv problema. Nu poți da vina pe păsări și noi să stăm fără lumină..Răspunsul șefilor E-On, în această dimineață, a fost că „includ comuna Cristești într-un proiect de modernizare a rețelei, dar durează.”, a precizat viceprimarul comunei Cristești,  Vlad Mihai Pintili.

 În perioada iulie-august 2019, mai multe pene de curent și fluctuații de tensiune, aproximativ 40 de zile au fost deranjamente, au afectat locuitorii,defectând electrocasnicele din locuințe și creând disconfort. Punctul culminant a fost ziua de 15 august, când s-a sărbătorit Ziua Comunei Cristești, iar curentul electric a fost întrerupt timp de 10 ore.

 

 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Primăria verifică declarațiile proprietarilor de garaje. Iată noile condiții impuse!

Marius Parteni

Veşti bune pentru şoferii păşcăneni. În toamnă ar mai putea fi asfaltate trei străzi!

Răzvan Grecu

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din Pașcani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site