RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cine sunt tinerii implicați în tragicul accident de la Ruginoasa

Tragicul eveniment care s-a petrecut dimineață în Ruginoasa, a îndoliat o familie, iar fată de 15 ani este în stare gravă la Spital.

 

  

Tânărul a călcat pedala accelerației până la peste 150 de kilometri la oră și a pierdut controlul mașinii, un BMW cu volan pe dreapta. Autoturismul s-a răsturnat pe un câmp, pe partea stângă, strivindu-l pe șofer. Echipajul medical sosit la fața locului l-a resuscitat timp de 40 de minute, însă din păcate Mădălin Chiriac a pierdut lupta cu viața. Fata de 15 ani, care se afla împreună cu el, Patrisia Dinu a scăpat cu viață, însă este în stare gravă.  După accident a fost transportată la Spitalul Municipal Pașcani, apoi redirecționată la Spitalul de Copii ”Sf.Maria” din Iași.

Pe pagina de facebook a lui Mădălin Chiriac, prietenii au postat mesaje de condoleanțe.

”Doi oamenii frumoși care formau un cuplu minunat. Se potriveau de minune. El 21 de ani, băiat in floarea vârstei care a părăsit această lume prea devreme. Pe el nu-l cunosc foarte bine dar ea mi-a fost și a rămas o prietenă. Ea are doar 15 ani, și este o persoană puternică. Soarta a vrut să îi despartă mult prea devreme pe acești doi tineri minunați. Dumnezeu să te ierte Mădălin! Să ai grijă de Patrisia de acolo de sus!”, a postat o prietenă.

„Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Poliției Iași.

 

Related posts

Bărbat tâlhărit în zona gării din Roman pentru 6 lei și un telefon mobil

Redacția

Tânără dintr-un Centru de Plasament victima unui accident rutier

Marius Parteni

Prins cu Dacia pe şosea, deşi avea permis doar de tractor, şi acela reţinut

Redacția
Încarcă...