NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cine sunt tinerii implicați în tragicul accident de la Ruginoasa

Tragicul eveniment care s-a petrecut dimineață în Ruginoasa, a îndoliat o familie, iar fată de 15 ani este în stare gravă la Spital.

 

Tânărul a călcat pedala accelerației până la peste 150 de kilometri la oră și a pierdut controlul mașinii, un BMW cu volan pe dreapta. Autoturismul s-a răsturnat pe un câmp, pe partea stângă, strivindu-l pe șofer. Echipajul medical sosit la fața locului l-a resuscitat timp de 40 de minute, însă din păcate Mădălin Chiriac a pierdut lupta cu viața. Fata de 15 ani, care se afla împreună cu el, Patrisia Dinu a scăpat cu viață, însă este în stare gravă.  După accident a fost transportată la Spitalul Municipal Pașcani, apoi redirecționată la Spitalul de Copii ”Sf.Maria” din Iași.

Pe pagina de facebook a lui Mădălin Chiriac, prietenii au postat mesaje de condoleanțe.

”Doi oamenii frumoși care formau un cuplu minunat. Se potriveau de minune. El 21 de ani, băiat in floarea vârstei care a părăsit această lume prea devreme. Pe el nu-l cunosc foarte bine dar ea mi-a fost și a rămas o prietenă. Ea are doar 15 ani, și este o persoană puternică. Soarta a vrut să îi despartă mult prea devreme pe acești doi tineri minunați. Dumnezeu să te ierte Mădălin! Să ai grijă de Patrisia de acolo de sus!”, a postat o prietenă.

„Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Poliției Iași.

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Metoda “accidentului” mai face o victimă. O pășcăneancă a depus astăzi 20.000 lei în mai multe conturi. Un funcționar de la BCR a oprit-o să nu trimită către necunoscuți alți 12.000 lei și 600 de euro

Oana Cordoneanu

 Liderii uneia dintre cele mai mari grupări de contrabandişti din Moldova, băgaţi după gratii

Redacția

Accident în Verșeni. Două persoane au ajuns la spital, după ce o autoutilitară s-a izbit în căruța în care se aflau

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site