RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rareș Bogdan, mesaj pentru extinderea Schengen. Când ar putea intra aderarea României pe agenda unui Consiliu JAI

Liderul delegației PPE a României a subliniat că speră ca Suedia sa pună pe agenda unuia dintre consiliile JAI, pe care le patroneaza în martie și iunie, extinderea spațiului Schengen pentru România și Bulgaria. 

Șeful europarlamentarilor PNL a explicat când ar putea extinderea Schengen pe agendă FOTO Arhivă

Șeful europarlamentarilor PNL a explicat când ar putea extinderea Schengen pe agendă FOTO Arhivă

 „Sper că Suedia, o democrație consolidată și un stat model pentru respectarea drepturilor și libertăților să pună pe agenda unuia dintre cele două Consilii JAI pe care le patronează în martie și iunie, extinderea spațiului Schengen pentru România și Bulgaria”, a transmis Rareș Bogdan într-un discurs în plenul Parlamentului European. 

  

Șeful delegației PPE a României din Parlamentul European a continuat arătând că „România își dorește că Uniunea Europeană să devină un loc mai sigur pentru cetățenii ei. Dar și românii sunt cetățeni europeni”, iar „Românii își asumă un risc major în vecinătatea Ucrainei, dar vă spun ceva și luați aminte: ei nu sunt fraierii Uniunii Europene și nici cetățeni de rang 2”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciolacu: „Apreciez sprijinul Cehiei pentru aderarea României la Spațiul Schengen”. Ce schimburi comerciale au fost între cele două țări

Redacția

Cea mai tânără persoană care a decedat de COVID-19! Ce vârsta şi ce afecţiuni avea

Redacția

Klaus Iohannis, despre legile securităţii naţionale: Avem un prim draft. Personal, mă voi îngrjiji ca unde nu a avut o formă corespunzătoare să fie corectat

Redacția
Încarcă...