RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Răfuială cu cutiţe ieri noapte în apropierea unei discoteci din Fântânele

Trei tineri au ajuns în stare gravă astăzi dimineaţă la Spitalulul Municipal Paşcani după ce au avut un conflict la ieşirea dintr-o discotecă din Fântânele. Aceştia au ajuns să se certe din cauza unor dedicaţii muzicale.

Doi dintre tinerii implicaţi în incident au ajuns la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, în timp ce unul dintre ei a rămas la Paşcani. Florin Cercel, un tânăr din Botoşani care trăieşte în concubinaj cu o fată din Pașcani, a mers la discotecă din curba spre Valea Seacă, ce aparţine lui Radu Postolache. Ceilalţi doi tineri cu care a intrat în conflict sunt Florin Șerban şi Mihai Zaharia. În toiul petrecerii Cercel, conform declaraţiilor poliţiştilor, s-a supărat că dedicaţiile muzicale ale sale erau întârziate din cauza celorlați doi tineri.

Comisarul-şef Tiberiu Dogaru spune că Cercel a plecat din discotecă şi i-a aşteptat pe ceilalţi doi în apropierea staţiei Peco din Fântânele, unde a avut loc o bătaie în care s-au folosit şi cuţite. „Doi dintre cei implicaţi au fost transportaţi la Iași, celălalt a rămas la Pașcani. Facem la această oră cercetări pentru a stabili cum s-au petrecut evenimentele. În funcţie de cercetări vom face şi încadrarea faptelor”, a spus Tiberiu Dogaru.

  

Related posts

Poliția și DSV au grijă de ceea ce puneți pe mese de Florii și Sărbătorile Pascale

Redacția

Veste proastă pentru toţi românii chiar înainte de Paşte: Gazele se vor scumpi

Redacția

Bărbații ucraineni cu vârste între 18 și 60 de ani nu mai au voie să se apropie la o distanță mai mică de 5 kilometri de frontiera cu România şi Republica Moldova

Redacția
Încarcă...