NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Liderul de grup de la Paşcani al Partidului Noua Republică este Sorin Olariu

Partidul Noua Republică (iniţiat de Mihail Neamţu) s-a lansat astăzi la Bucureşti, în prezenţa fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu şi a europarlamentarului Monica Macovei. La acest congres au participat şi trei păşcăneni: Sorin Olariu, Radu Movileanu şi Andrei Rîznic.

Sorin Olariu un activist al Mișcării Noua Republică a fost desemnat ca Lider de Grup la Pașcani. În acest moment filiala locală a Partidului Noua Republică numără doar un membru însă sunt doritori care să se înscrie. De exemplu Andrei Rîznic, fostul vicepreședinte al PDL și Radu Movileanu consilierul demis din PP DD au participat astăzi la București la ședința de constituire a conducerii partidului în calitate de invitați.

  

{loadposition reclama 1}

Sorin Olariu a declarat pentru NewsPascani.com că a fost delegat pentru a înființa o organizație locală a Partidului Noua Republică și că în scurt timp se vor organiza alegeri pentru funcția de președinte.

Advertisements

„Am fost desemnat ca lider de grup iar misiunea mea este să pun bazele organizației locale a Partidului Noua Republică” a declarat telefonic Sorin Olariu.

Andrei Rîznic a spus că a fost invitat de inițiatorul acestei mișcări, Mihai Nemțeanu: ” Am fost invitat de Mihai Neamțu. Am văzut oameni cu un alt discurs. Parcă am fost in alta țară.” a spus impresionat acesta pentru NewsPascani.com.

“Cred ca dovediti prin ceea ce ati reusit sa faceti ca dialogul onest este ceea ce aceasta tara merita. Si eu ca si dvs sunt convins ca avem nevoie de un alt mod de a face politica. Nu avem nevoie de partide construite ca sindicate de interese personale, de partide care tranzactioneaza obscur locuri in Parlament, de politicieni care folosesc invectiva in locul argumentului. Sa dam jos din politica romaneasca omul de Neanderthal. As vrea ca din noiembrie incolo sa-i trecem pe acestia in uitarea pe care o merita.” a declarat la congres fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu.

“In aceasta sala se construieste istorie, se formeaza o clasa politica noua, culta, responsabila, care vrea sa schimbe aceasta tara. Este foarte greu sa creezi un partid nou in Romania. Sunteti singurii care ati facut asta, restul am vorbitTrebuie sa facem pana in toamna o platforma de dreapta in care toti cei care suntem curati si constienti sa ne unim. Riscul cel mai mare pentru o democratie este un popor inert. Nu va mai place de politicieni? Veniti si ocupati voi locul. Si o ultima propozitie: nu ma las si nu va las.” a spus in luarea de cuvant Monica Macovei.

Advertisements

Cunoscutul cântăreț de muzică populară Grigore Leșe a fost și prezent și a avut o cuvântare inainte de a cânta:

“De 20 de ani de cand am participat la sedinte de partid, tot timpul s-a spus cand veneam eu ca urmeaza spectacolul. Daca imi doresc un lucru e sa se desfiinteze Cantarea Romaniei. Eu ma simt strain, nu-mi gasesc locul, nu ma potrivesc printre atatea grupuri folclorice, aceeasi cantareti care sunt de zeci de ani acolo pe bani multiAm eu o vorba: cand ajung in rascruce trebuie sa aleg un drum. Ma duc la dreapta, la stanga sau inainte. De data aceasta, dupa 40 de ani pe scena, poate ca ma potrivesc. Si am zis asa: o iau la dreapta. Drumul la dreapta e drumul cel bun. Drumul la stanga e bun dar trebuie sa te duci cu dracul la brat.” a spus acesta.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Dictatorul Dumitru Pantazi l-a executat din partid pe consilierul Mihuț Benone! În PSD nu ai voie să gândești!

Marius Parteni

Buletinele de vot se tipăresc la Suceava. Comandă de peste 200.000 de lei

Redacția

PSD decide miercuri, în şedinţa conducerii, noul ministru al Agriculturii: Preşedintele comisiei de agricultură din Camera Deputaţilor, Florin-Ionuţ Barbu, Daniel Butănoiu, Petre Daea, printre propuneri

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site