NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Raed Arafat: Cei care critică să vină cu soluții mai bune dacă le au. Dacă nu, să accepte măsurile luate!

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, le cere românilor care critică măsurile luate de autorități pentru oprirea epidemiei de COVID-19 să vină cu soluții mai bune, dacă le au. 

Raed Arafat a declarat pentru TVR că cei care îndeamnă la nerespectarea regulilor nu fac altceva decât să contribuie la răspândirea noului coronavirus. În plus, pot deveni ei înșiși victime ale infecției.

“Cei care au de criticat, dacă pot să vină cu soluţii mai bune, e foarte bine, să le propună! Dacă nu pot să vină cu soluţii mai bune, atunci să accepte soluţiile care sunt date, iar îndemnarea populaţiei la nerespectarea regulilor înseamnă îndemnarea populaţiei la a deveni, cel puţin unii dintre ei, victimele infecţiei şi poate unele rude ale lor sau chiar ei victime în sensul să-şi piardă viaţa”, a transmis Raed Arafat, șeful DSU.

În ceea ce privește vacanța de iarnă, șeful DSU spune că ar fi de preferat ca românii să nu-și facă planuri pentru a pleca în străinătate. Iar asta pentru că există riscul ca țara în care vor să meargă să impună restricții.

digi24

Advertisements

Related posts

Creşte alarmant numărul părinţilor ieşeni care refuză vaccinarea copiilor

Redacția

Încă o zi cu peste 3.000 de cazuri de coronavirus în România. Record de pacienți la ATI

Redacția

Raed Arafat: Spitalul Sfânta Maria din Iaşi, singurul care a avut toţi specialiştii necesari pentru a interveni în cazul fetiţei accidentate din Constanţa

Redacția
Încarcă...