NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Putin a semnat decretul: 166 de euro pe lună pentru ucrainenii care se stabilesc în Rusia

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un decret care introduce beneficii financiare pentru persoanele care au părăsit Ucraina pentru a veni în Rusia.

Pensionarii, femeile însărcinate și persoanele cu dizabilități vor primi, de asemenea, beneficiile financiare. Decretul, publicat pe un portal guvernamental, arată că vor fi acordate plăți lunare de pensii de 10.000 de ruble (aproximativ 166 de euro) persoanelor care au fost forțate să părăsească teritoriul Ucrainei începând cu 18 februarie, relatează Sky News.

Persoanele cu dizabilități vor fi, de asemenea, eligibile pentru același sprijin lunar, în timp ce femeile însărcinate au dreptul la o prestație unică.

O femeie din Thailanda a rămas blocată în baie timp de trei zile și și-a scris testamentul pe pereți. Cum a supraviețuit

  

27 Aug, 18:32 | Știri externe

Advertisements

LIVE UPDATE | Război în Ucraina, ziua 185. Dmitri Medvedev: Rusia nu va opri războiul, chiar dacă Ucraina renunţă la aspiraţiile sale de aderare la NATO / Energoatom avertizează: La Zaporojie există un risc de pulverizare de substanţe radioactive

27 Aug, 13:00 | Știri externe

Compozitorul argentinian Jorge Milchberg, celebru pentru „El Condor pasa”, s-a stins din viață la 93 de ani

Bani și pentru cetățenii din autoproclamatele Republici Populare Donețk și Lugansk
Decretul precizează că plățile vor fi efectuate pentru cetățenii Ucrainei și pentru autointitulatele Republici Populare Donețk și Lugansk – două entități separatiste susținute de Rusia din estul Ucrainei pe care Moscova le-a recunoscut ca independente în februarie, într-o mișcare condamnată de Ucraina și de Occident.

Advertisements

Anterior, Putin a ordonat ca fiecare persoană care a sosit în Rusia din Donețk și Luhansk să primească o plată de 10.000 de ruble.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un pacient infectat cu Covid-19 a fost externat după 203 zile. Bărbatul a trecut prin 7 operații

Redacția

Marea Britanie: Premierul Boris Johnson ia în considerare să suplimenteze numărul de vize de lucru pentru a rezolva criza șoferilor

Redacția

Imagini din satelit cu trupele rusești masate la granița cu Ucraina (Foto)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site