NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Proteste la Chisinau: 40.000 de oameni au cerut alegeri anticipate, monitorizate de ONU. Ce scrie presa internationala

 

Proteste de amploare au avut loc duminica in Piata Marii Adunari Nationale (PMAN) din Chisinau, impotriva investirii in functie a Guvernului Filip.

 

 

Oamenii au solicitat repetat organizarea de alegeri parlamentare anticipate, care sa fie monitorizate de ONU si alte institutii internationale, relateaza agentia Moldpres.

 

Simpatizanti ai Platformei DA, PSRM si ai partidului condus de Renato Usatii s-au solidarizat in acest protest din PMAN. Cetatenii au scandat lozinci antiguvernamentale, au cerut schimbarea clasei politice si au solicitat partenerilor de dezvoltare sa nu sprijine Executivul condus de Pavel Filip.

 

A trecut un an de cand protestam in strada. Actuala guvernare controleaza intreaga tara si incearca sa instaureze aici dictatura, insa nu-i va reusi pentru ca poporul s-a desteptat. Chemam pe cei care se afla la conducerea tarii sa vina aici si sa-si depuna demisia, pentru ca noi vrem alegeri anticipate si un sef al statului ales de catre popor„, a declarat presedintele Consiliului Marii Adunari Nationale, Andrei Nastase.

 

Citiți articolul integral peStirileProTV.ro

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Cum îngrijim tenul uscat în sezonul rece?

Redacția

Anunturi angajare Unitatea Militara 01405 Muncelu de Sus

Redacția

ANUNŢ PIERDERE DOUĂ CERTIFICATE CONSTATATOARE CONSTANTIN LOREDANA

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site