RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Propagandă antivaccinare cu cipuri și ADN modificat în pronaosul Mănăstirii Golia

Până ieri, în pronaos se putea lua gratuit o broşură care conţine toate teoriile conspiraţioniste despre Noua Ordine mondială, cipare, modificarea ADN-ului etc. Stareţul mănăstirii a spus că nu ştia de existenţa acestui material şi a dispus ieri aruncarea broşurilor.

O broşură amplă, care îndeamnă credincioşii să nu se vaccineze, a fost distribuită în aceste zile la Mănăstirea Golia din Iaşi. Broşura de 8 pagini A4, intitulată „VACCINUL ESTE UN EXPERIMENT! NU VĂ VACCINAŢI CA SĂ NU REGRETAŢI”, putea fi găsită în acest weekend chiar în biserica Mănăstirii Golia, în pronaos (holul de la intrare), iar reporterii Ziarului de Iaşi au găsit-o şi în prima parte a zilei de luni. Broşura este semnată de către „un grup de creştini ortodocşi”, care subliniază că „tăcerea înseamnă complicitate! Orice creştin are datoria de a mărturisi Adevărul”, îndemnat totodată cititorii broşurii să răspândească „Adevărul”.

Materialul conţine tot felul de teorii ale conspiraţie, de la faptul că vaccinul ne modifică ADN-ul, că e o otravă, că de fapt ne distruge sistemul imunitar şi până la faptul că ar conţine un cip şi că am primi cifra 666, a Diavolului, sau că acest cip ne-ar controla gândurile. Reprezentanţii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei afirmă că stareţul de la Golia nu ştia de existenţa pliantelor şi, potrivit declaraţiei acestora, materialele au fost aruncate în cursul zilei de ieri.

Mitropolia Moldovei: „Dacă sunt găsite prin biserici astfel de materiale, acestea sunt înlăturate”

Un ieşean ne-a semnalat că o broşură care îndeamnă credincioşii să nu se vaccineze şi care prezintă tot felul de teorii ale conspiraţiei despre vaccin putea fi găsită în acest weekend la intrarea în biserica Mănăstirii Golia. Ieşeanul ne-a povestit că în weekend putea fi văzut un teanc generos cu astfel de pliante, iar reporterii „Ziarului de Iaşi” au găsit materialul şi luni, însă mai erau doar câteva foi.

  

continuare pe ziaruldeiasi.ro

Related posts

Medicii de familie din Iaşi îşi pot renova şi dota cabinetele cu peste 60.000 de euro oferiţi de Ministerul Sănătăţii

Redacția

Soţ şi soţie, dealeri de droguri în Iași. La percheziţie, un câine a găsit canabis în noptieră

Redacția

Filmul accidentului mortal de la Războieni. Șoferul autoutilitarei a decedat din cauza unei manevre greșite. Și-a găsit sfârșitul pe asfalt, după ce a fost proiectat prin parbriz (VIDEO)

Redacția
Încarcă...