NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Propagandă antivaccinare cu cipuri și ADN modificat în pronaosul Mănăstirii Golia

Până ieri, în pronaos se putea lua gratuit o broşură care conţine toate teoriile conspiraţioniste despre Noua Ordine mondială, cipare, modificarea ADN-ului etc. Stareţul mănăstirii a spus că nu ştia de existenţa acestui material şi a dispus ieri aruncarea broşurilor.

O broşură amplă, care îndeamnă credincioşii să nu se vaccineze, a fost distribuită în aceste zile la Mănăstirea Golia din Iaşi. Broşura de 8 pagini A4, intitulată „VACCINUL ESTE UN EXPERIMENT! NU VĂ VACCINAŢI CA SĂ NU REGRETAŢI”, putea fi găsită în acest weekend chiar în biserica Mănăstirii Golia, în pronaos (holul de la intrare), iar reporterii Ziarului de Iaşi au găsit-o şi în prima parte a zilei de luni. Broşura este semnată de către „un grup de creştini ortodocşi”, care subliniază că „tăcerea înseamnă complicitate! Orice creştin are datoria de a mărturisi Adevărul”, îndemnat totodată cititorii broşurii să răspândească „Adevărul”.

Materialul conţine tot felul de teorii ale conspiraţie, de la faptul că vaccinul ne modifică ADN-ul, că e o otravă, că de fapt ne distruge sistemul imunitar şi până la faptul că ar conţine un cip şi că am primi cifra 666, a Diavolului, sau că acest cip ne-ar controla gândurile. Reprezentanţii Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei afirmă că stareţul de la Golia nu ştia de existenţa pliantelor şi, potrivit declaraţiei acestora, materialele au fost aruncate în cursul zilei de ieri.

Mitropolia Moldovei: „Dacă sunt găsite prin biserici astfel de materiale, acestea sunt înlăturate”

Un ieşean ne-a semnalat că o broşură care îndeamnă credincioşii să nu se vaccineze şi care prezintă tot felul de teorii ale conspiraţiei despre vaccin putea fi găsită în acest weekend la intrarea în biserica Mănăstirii Golia. Ieşeanul ne-a povestit că în weekend putea fi văzut un teanc generos cu astfel de pliante, iar reporterii „Ziarului de Iaşi” au găsit materialul şi luni, însă mai erau doar câteva foi.

  

continuare pe ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

354 de ieșeni sunt izolați la domiciliu: toți au trecut prin zone cu risc de coronavirus în Italia

Redacția

Cât costă o incinerare și ce trebuie să facă ieșenii care optează pentru această metodă

Redacția

Internaţi la Spitalul de copii din Iaşi, aproape în comă alcoolică

Redacția
Încarcă...