RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cioloş: Nu începem negocierile decât atunci când e clar că PNL vrea refacerea coaliţiei. Un program de guvernare nu poate fi plimbat de la un partid la altul

„PNL trebuie să decidă cât mai repede cu cine doreşte să negocieze o majoritate, pentru că una e să negociezi o majoritate cu PSD, am văzut care sunt pretenţiile PSD-ului, ce aşteptări au, ce pretenţii au, cu impact bugetar masiv, ştim «apetitul» PSD-ului pentru reforme şi pentru modernizarea României şi există posibilitatea refacerii coaliţiei de centru-dreapta, între PNL, USR şi UDMR, dar asta presupune să stabilim un program de reforme, să ne înţelegem pe nişte măsuri imediate care trebuie luate pentru a scoate ţara din criză (…). PNL-ul trebuie să decidă, pentru că sentimentul meu ieri a fost că încă nu e decis dacă intenţionează să meargă cu PSD sau cu USR şi sunt două lucruri total diferite”, a spus liderul USR, marţi dimineaţa, la RFI.

Dacian Cioloş a mai precizat că formaţiunea sa va merge la discuţiile cu liberalii dacă există o intenţie din partea PNL-ului pentru refacerea coaliţiei, însă USR va negocia formarea unei majorităţi doar atunci când va fi clară dorinţa de refacere a formulei de guvernare PNL-USR-UDMR.

„O să avem probabil o primă discuţie, dar negocieri nu o să începem decât în momentul în care e clar că PNL-ul doreşte să refacă coaliţia cu USR.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Ultimul evreu din Afganistan s-a răzgândit și a decis să plece de acolo

Redacția

Marii câștigători ai miliardelor din Programul „Anghel Saligny“

Redacția

Seceta din Europa scoate la iveală pietre antice și nave din Al Doilea Război Mondial, pe măsură ce apele scad

Redacția
Încarcă...