NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Proinvest Group din Paşcani şi-a mărit afacerile cu 10% anul trecut

 

Una dintre companiile care se ocupă cu prelucrarea oţelului la noi în judeţ a raportat o creştere consistentă a cifrei de afaceri pe anul 2018, ajungând la 118,8 milioane de lei, cu 10, 8 milioane de lei mai mult ca în 2017 (un plus de 10%). 

 

  

Compania Proinvest Group din Paşcani a încheiat anul 2018 cu 458 de angajaţi iar pentru anul acesta, investiţia de bază constă în extinderea afacerilor cu o fabrică de panouri termoizolante. Investiţia anunţată pentru anul în curs de Vasile Sandu, directorul general şi acţionarul companiei, se ridică la 10 milioane de euro. Fabrica va face parte dintr-un parc industrial amplasat pe un teren de 20 de hectare. Capacitatea fabricii va fi de 2,5 milioane de metri pătraţi de panouri sandwich anual. În 2016, firma a finalizat prima linie de producţie de panouri sandwich cu miez de vată minerală bazaltică şentru acoperişuri şi pereţi, investiţie ce s-a ridicat la 3 milioane de euro.

Compania specializată în prelucrarea oţelului dezvoltă, produce şi comercializează semifabricate, componente şi sisteme din oţel pentru construcţii, inginerie şi industrie, domeniul construcţiilor având în prezent cea mai mare pondere în vânzări. Vasile Sandu, directorul Proinvest Group a declarat că până în 2020 au investiţii în derulare şi planificare de 12 milioane de euro. „Avem şase fabrici şi începem încă două. Cele şase pe care le avem se află în Paşcani, iar din cele două noi, una va fi construită în comuna Stolniceni Prăjescu, la cinci kilometri de Paşcani, şi una tot în Paşcani”, a explicat acesta. 

sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

Advertisements

Related posts

Trei unități bancare din Pașcani s-au închis anul acesta

Marius Parteni

Carrefour Market se deschide săptămâna viitoare la Pașcani

Răzvan Grecu

Pantaloni scurți de la Nouamoda.com pentru o ținută lejeră de vară

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site