NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proiectul de buget votat la foc automat. Bani pentru salarii, studii și proiecte de miliarde. Opoziția nu a avut nimic de propus (DOC)

Bugetul Municipiului Pașcani pentru anul 2016 a fost votat la foc automat de aleșii locali. Odată cu acesta a fost aprobată și Lista de Investiții. Opoziția din legislativul local nu a propus nici o iniațiavă prin care să corecteze cele propuse de primarul Dumitru Pantazi. Singurele intervenții au fost ale consilierilor Eugen Chiriac și Mihuț Benone.

  

  Liberalul Chiriac a solicitat ca la asfaltare a drumurilor să se țină cont de realizarea lucrărilor de canalizare și alimentare cu apă. Mihuț Benone a propus amenajarea unui teren de tenis.

Dacă în alți ani, aleșii locali se băteau în argumente și inițiative, astăzi primarul Dumitru Pantazi a avut parte de cea mai liniștită ședință. La fel s-a întâmplat și cu lista de investiții, deși lipsesc multe din suburbii și locații din municipiu.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

Nici bugetele instituțiilor subordonate nu au mai fost discutate cum se făcea până acum. Toate au primit votul legislativului local, fără obiecții sau comentarii. 

 Pe lista de investiții se găsesc obiective cifrate la 9,5 milioane lei, din care 5,2 reprezintă lucrări în continuare. Primarul nu a renunțat la strada Gării, pentru care a prevăzut 2,1 milioane lei, la strada Mihai Viteazu sau Unirii.

 Foarte mulți bani vor fi cheltuiți pentru studii și proiecte, pentru unele obiective din municipiu. Nimic în Sodomeni, Boșteni sau Gâștești.

 Iată lista obiectivelor: CLICK

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Spitalul CF Pașcani fără manager: Candidatele au picat proba doi din concurs. Ministerul Transporturilor urmează să decidă

Marius Parteni

ApaVital a pornit ofensiva în Pașcani, cu angajați de la firma de pază, înarmați cu tomfe. 24 de scări de bloc din Micro au rămas fără apă! (Galerie FOTO – VIDEO)

Marius Parteni

Peste 30 de utilaje sunt pregătite pentru deszăpezirea judeţului

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site