NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Proiectul de buget votat la foc automat. Bani pentru salarii, studii și proiecte de miliarde. Opoziția nu a avut nimic de propus (DOC)

Bugetul Municipiului Pașcani pentru anul 2016 a fost votat la foc automat de aleșii locali. Odată cu acesta a fost aprobată și Lista de Investiții. Opoziția din legislativul local nu a propus nici o iniațiavă prin care să corecteze cele propuse de primarul Dumitru Pantazi. Singurele intervenții au fost ale consilierilor Eugen Chiriac și Mihuț Benone.

  Liberalul Chiriac a solicitat ca la asfaltare a drumurilor să se țină cont de realizarea lucrărilor de canalizare și alimentare cu apă. Mihuț Benone a propus amenajarea unui teren de tenis.

Dacă în alți ani, aleșii locali se băteau în argumente și inițiative, astăzi primarul Dumitru Pantazi a avut parte de cea mai liniștită ședință. La fel s-a întâmplat și cu lista de investiții, deși lipsesc multe din suburbii și locații din municipiu.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

Nici bugetele instituțiilor subordonate nu au mai fost discutate cum se făcea până acum. Toate au primit votul legislativului local, fără obiecții sau comentarii. 

 Pe lista de investiții se găsesc obiective cifrate la 9,5 milioane lei, din care 5,2 reprezintă lucrări în continuare. Primarul nu a renunțat la strada Gării, pentru care a prevăzut 2,1 milioane lei, la strada Mihai Viteazu sau Unirii.

 Foarte mulți bani vor fi cheltuiți pentru studii și proiecte, pentru unele obiective din municipiu. Nimic în Sodomeni, Boșteni sau Gâștești.

 Iată lista obiectivelor: CLICK

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Doi parlamentari şi primarul din Paşcani sunt aşteptaţi la Înalta Curte

Redacția

Claudiu Bodoașcă despre faptul că Primăria a fost închisă jumătate de zi de „Constantin și Elena”: „A fost un abuz! Cine plătește pentru perioada 13.00 – 16.00, când nu s-a lucrat în Primărie?”

Răzvan Grecu

Concurs pentru un post vacant în Primăria Pașcani

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site