RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Procurorii pășcăneni sunt pe urmele agresorului care i-a bătut pe șefii Primăriei din Miroslovești (VIDEO)

Imaginile prezentate de postul de televiziune Actualitatea TV, în care un bărbat îi agresa fizic pe șefii Primăriei din Miroslovești, au fost preluate în acest weekend, de către cele mai importante instituții media din România.

Deși agresorul se află încă în libertate, procurorii pășcăneni sunt pe urmele sale. Astfel, în cauză fost deschis deja un dosar penal și s-a început urmărirea penală față de Vasile Croitoru. Acesta este acuzat, de către procurori, de ultraj și probabil că în cel mai scurt timp, va răspunde pentru faptele sale.

“La Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani a fost înregistrată o sesizare din oficiu, cu privire la săvârșirea a trei infracțiuni de ultraj de către o persoană, față de primarul, viceprimarul și secretarul Primăriei comunei Miroslovești. S-a dispus începerea urmăririi penale cu privire la faptă, sub aspectul infracțiunilor menționate, urmând să se dispună, după administrarea probatoriului, continuarea urmăririi penale cu privire la persoană, în funcție de rezultatul cercetărilor”, ne-a declarat procuror Alina Daniela Enea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani.

  

Reamintim că înainte de ședința de Consiliu Local, din data de 30 iunie 2015, pe fondul unor probleme legate de încasarea unor subvenții APIA, Vasile Croitoru a decis să-și facă singur dreptate, lovindu-i pe primarul Ionuț Gospodaru, pe viceprimarul Liviu Aioanei și pe secretarul Dănuț Ciobanu.

Conform declarației date de către Dan Cîrlan, prefectul județului Iași, în mass media județeană, agresorul nu avea motive legale pentru a fi nemulțumit.

{youtube}KsoXvFfKc30{/youtube}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

IPJ Iași: La datorie, pentru Rusalii în siguranță

Redacția

Bărbat bătut de soacră şi de cumnat din cauza unor presupuse infidelităţi

Redacția

Copil de 7 ani găsit mort în cuva mașinii de spălat

Redacția
Încarcă...