RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Paşcaniului s-a prezentat astăzi în faţa procurorilor DNA

Dumitru Pantazi, primarul municipiului Paşcani, a fost astăzi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie Iaşi. El a fost citat în dosarul instrumentat de reprezentanţii acestei instituţii în cazul ştergerii datoriei firmei sale, AgroComplex Lunca SA.

Edilul local s-a prezentat în faţa procurorului de caz la primele ore ale dimineţii. Nu se ştie încă ce anume i-a fost comunicat, însă din informaţiile noastre a fost confruntat cu un funcţionar public, cercetat în acest dosar. Ar fi vorba despre Vasile Prisecaru, şeful Biroului Agricol din Primărie. Se pare că în scurt timp va fi finalizat rechizitoriul în acest caz.

La sediul DNA Iaşi au ajuns şi vor ajunge toţi cei implicaţi în ştergerea datoriei firmei primarului. Vineri, 19 iunie, prin biroul procurorului a trecut şi deputatul Neculai Răţoi.

  

Unora dintre cei cercetaţi le-au fost ridicate o parte din măsurile restrictive impuse. Menţionăm faptul că în acest caz prejudiciul calculat, pentru care Consiliul Local s-a constituit parte civilă, se ridică la aproximativ 2,1 milioane lei.  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cum se calculează redevența și care sunt sursele de restituire a împrumutului BEI conform OUG 198/2005

Răzvan Grecu

Primarul Dumitru Pantazi nu răspunde întrebărilor adresate de NewsPascani.com și Actualitatea TV. Vezi ce subiecte îl deranjează pe edil!

Răzvan Grecu

Iluminatul public oprit în centrul oraşului

Răzvan Grecu
Încarcă...