NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a montat un indicator „cedează trecerea” în intersecția controversată din zona Poliției Municipale

Șefii Primăriei Pașcani au rezolvat problema din intersecția controversată din zona Poliției Municipale. Pe una din străzi a fost montat indicatorul „cedează trecerea”.

 

  

Șoferii care circulă dinspre Parcul Peștișorul spre Poliția Municipală nu mai sunt nevoiți să acorde prioritate de dreapta la intersecția cu strada Vasile Alecsandri, în dreptul marketului care se construiește în zonă. Angajații municipalității au montat indicatorul cedează trecerea, pentru șoferii care circulă spre strada 1 Decembrie 1918.

Asta după ce zona respectivă nu era catalogată drept o intersecție de către cei din Primăria Pașcani, atunci când au fost chestionați pe acest subiect de reporterii Actualitatea Tv.

Demersul nostru jurnalistic a avut la bază cazul semnalat pe o rețea de socializare de un conducător auto. Acesta a fost găsit vinovat de către firma de asigurare, pentru că în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918, dinspre Parcul Peștișorul către Poliție, nu a acordat prioritate unui autoturism condus de un șofer care se deplasa pe strada Vasile Alecsandri către biserică. Asta în condițiile în care acesta a căzut la înțelege amiabil cu șoferul care se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918.

Lipsa indicatoarelor rutiere poate conduce la creșterea accidentelor ca cele semnalate săptămâna trecută pe facebook. Reamintim faptul că Primăria Pașcani a fost sancționată cu două amenzi, în valoare de 14.500 lei fiecare, pentru lipsa indicatoarelor rutiere pe unele străzi. 

Advertisements

Related posts

Poliția caută proprietarul unei mașini abandonate

Irina Gherasim

Mircea Zuzan, secretarul municipiului, s-a retras din Comisia de negociere a aderării la ARSACIS

Răzvan Grecu

Administrația Pantazi a eșuat în dezvoltarea Pașcaniului: Consiliul Județean va construi un parc industrial la Holboca, deși în cărți era și Pașcaniul! Primăria nu are teren pentru așa ceva!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site