NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Primarul într-un scurt interviu pentru Actualitatea Tv: ”PSD e în pragul unor decizii politice” (VEZI VIDEO)

Primarul Municipiului Pașcani a explicat astăzi într-un interviu pentru Actualitatea Tv și newspascani.com faptul că PSD la nivel local va trebui să decidă și politic asupra unor probleme ce vizează cetățenii municipiului nostru. La patru subiecte am căutat astăzi răspuns în scurta noastră întrevedere cu Dumitru Pantazi.

Prima problemă ridicată este aceia a modului cum a interpretat executivul local sugestia  reprezentanților Ministerului Mediului, și anume aceia ca activitatea operatorului local de apă să fie preluată de cel regional, și anume Apa Vital. Pentru a nu substitui importanța Consiliului Local primarul Pantazi a spus că așteaptă analiza celor două comisii, înființate pentru a analiza tariful la apă și căldură. În spatele declarației stă cu siguranță cu totul altceva. Până să prezinte răspunsul Pantazi și-a pregătit minuțios poziția, iar când a avut ocazia a spus că trebuie luate toate măsurile ca municipiul să rămână cu acest serviciu, pentru ca prețul apei să nu ajungă la nivel celui din Iași.

Preluarea de către Prest Serv Apă SA de la RAGCL a distribuției agentului termic, stadiul Proiectului Integrat de Dezvoltare Urbană și ce spune primarul despre posibilitatea de a avea telefonul ascultat, sunt câteva din subiectele la care veți găsi răspuns dacă urmăriți interviul.  

Advertisements
  

Mai trebuie menționat faptul că prin toate răspunsurile furnizate edilul local a admis faptul că PSD se află în pragul unor decizii politice.

Advertisements

{flv}diverse/interviu primar pantazi{/flv}    

Advertisements
Advertisements

Related posts

Consilierului județean Alin Aivanoaei: Domnule Popa, vă mai amintiți că Iașul are AEROPORT?

Redacția

Declarație Politică: Codul etic al profesorilor

Redacția

PSD nu a reușit să asigure cvorum în Parlament. Guvernul Orban rămâne în funcție

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site