RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Dispuși să plătească bani cu camătă pentru a se bucura de pământul și casa lor (FOTO)

O familie de rromi de pe strada Dragoș Vodă trăiește de ani de zile clipe de coșmar, după ce au achiziționat o casă bătrânească și au devenit vecini cu un anume Costică Traian. Totul a pornit de la suprafața de teren cumpărată de familia Măgureanu.

Vecinul cu care se află în conflict le-ar îngrădi dreptul la proprietate, distrugându-le gardul ridicat. Mai mult cât timp soții Măgureanu nu se aflau acasă Costică Traian ar fi solicitat celor de la Prest Serv Apa SA să ridice apometrul ce alimenta cu apă gospodăria vecinilor, pe motiv că el este proprietarul de drept.

În disperare de cauză, Noria Măgureanu a venit astăzi să stea de vorbă cu primarul Dumitru Pantazi. Femeia spune că de ani de zile Costică Traian îi terorizează familia.

  

Este un procesoman. Ne-a distrus gardul, ne filmează și amenință. Am cumpărat terenul de la niște fete cărora le-a murit tatăl. La fel a procedat și cu ele. Are 101 procese pe rol la Judecătorie. Într-o zi am rămas fără apometrul de la apă. Stau de trei săptămâni fără apă, cu copilul bolnav de trei ani care are infecție urinară și cu un altul în burtă. Să vină să ne ajute cineva, ca apometrul este al meu, dacă nu o să iasă rău. O să ajung până la CEDO. Sunt dispusă să împrumut bani de la cămătari să plătesc dobândă pentru a-mi face dreptate”, spune Noria Măgureanu.

Casa familiei de rromi este situată pe strada Fundac Dragoș-Vodă. Grădina acestora se învecinează cu cea a lui Costică Traian. Vecinii le dau dreptate soților Măgureanu.

Costică Traian nu are dreptate. De când s-au mutat vecinii are ceva de împărțit cu ei. Oamenii sunt pașnici, numai că el chemaă des Poliția”, ne-a spus un vecin.

Costică Traian nu a putut fi contactat de reporterii noștri.

Related posts

Datini şi obiceiuri de iarnă la Valea Seacă!

Ema Roman

ISU Iași: Recomandări pentru prevenirea incendiilor de pădure

Redacția

Raiul dintre betoane: vezi ce se ascunde în spatele blocului B2

Alexandra Enea
Încarcă...