RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi sfidează în continuare legile țării: mașina Primăriei parcată în curtea firmei sale!

Dumitru Pantazi, edilul șef al municipiului, nu pare să se sinchisească de ce scrie presa și sfidează atât legile țării, cât și opinia publică.

După ce săptămâna trecută NewsPascani.com a readus în discuție situația în care un automobil marca Dacia Logan, al Primăriei municipiului Pașcani, este folosit în interesul firmei primarului Dumitru Pantazi, astăzi reporterii noștri au surprins respectiva mașină parcată în curtea societății AgroComplex Lunca Pașcani S.A. ce aparține edilului șef.

Situația este una asemănătoare cu cea a edilului șef Gheorghe Nichita care este în centrul unei anchete a Direcției Naționale Anticorupție tot pentru că a folosit în interes personal bunuri și resurse ale Primăriei municipiului Iași.

  

Cu atât mai ciudată este situația de la Pașcani, cu cât Dumitru Pantazi, cel care folosește bunurile municipalității în interesul firmei sale,  este și reprezentantul municipiului în instanțele civile într-un proces în care UAT Pașcani se judecă cu AgroComplex Lunca Pașcani S.A. pentru recuperarea unei datorii de 2,5 milioane lei.

Mai mult, pe această speță în prezent procurorii DNA au deschisă o anchetă penală în care sunt inculpate 31 de persoane printre care și primarul Dumitru Pantazi, dar și societatea sa AgroComplex Lunca Pașcani S.A. Cu toate acestea, angajații acestei firme folosesc fără frică bunurile Primăriei pentru a-și îndeplini sarcinile de serviciu.

Menționăm că această situație este de la începutul mandatului de primar al lui Dumitru Pantazi și deși NewsPascani.com a semnalat-o în repetate rânduri niciunul dintre organele abilitate nu au cercetat-o, deși cel puțin poliția municipală cunoaște această speță.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Acțiuni de dezinfecție și reparații în hala din piața vale! Zece zile activitatea va fi suspendată

Marius Parteni

INFORMARE METEO: PLOI şi intensificări ale vântului în toată România

Redacția

INFORMARE METEOROLOGICĂ de ninsori, precipitaţii mixte și polei în Moldova

Redacția
Încarcă...