NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul din Târgu Frumos după redeschiderea spitalului:”Vom aduce această unitate medicală la standarde europene”

Veste extrem de bună pentru locuitorii orașului Târgu Frumos. Unitatea medicală din localitate a primit girul autorităților județene și centrale pentru a se redeschide, iar odată atins acest obiectiv se anunță investiții importante.

 

Ionel Vatamanu, primarul localității, este extrem de satisfăcut după această victorie înregistrată. El susține că în scurt timp unitatea medicală va ajunge la standarde europene, atât din punct de vedere al condițiilor cât și al actului medical.

  

 „Vreau să vă spun că la un an și jumătate de când am început demersurile pentru redeschiderea unității, am reușit să primim aprobare. Am obținut autorizația de funcționare și am încheiat contractul cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Începând cu data de 16 iunie ne apucăm de treabă. Vom aduce acest spital la standarde europene. Mulțumesc tuturor pentru ajutorul acordat, cetățenilor care au avut încredere și celor din instituțiile județene și naționale. Cred că acum vor dispărea comentariile că sunt doar vorbe promisiunile făcute în privința redeschiderii spitalului”, ne-a declarat Ionel Vatamanu, primarul orașului Târgu Frumos.   

Pentru început unitatea medicală va funcționa cu 40 de paturi spitalizare de zi, urmând ca de anul viitor să primească aprobare pentru înființarea unor noi secții, având alte 20 de paturi. Spitalul din Târgu-Frumos va funcționa cu ambulatoriul integral, Medicină Internă, Pediatrie, Chirurgie Generală, Obstretică Ginecologie, Neurologie, Psihiatrie, ORL, Pneumologie, Oftalmologie, Medicina Muncii, Dermatologie și Cabinet Psihologie. 

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Weekend cu trafic infernal! Autoritățile au uitat și în acest an să ia măsuri!

Marius Parteni

Comisia Economică solicită disponibilizări la regiile pășcănene

Răzvan Grecu

Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitatea Sodomeni

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site