RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul “a sărit” programul de audiențe! Persoanele înscrise au stat de vorbă cu secretarul instituției

Cetățenii municipiului care s-au înscris pe lista celor interesați să discute cu șefii Primăriei Pașcani, în cadrul programului de audiență săptămânal, au fost primiți astăzi de secretarul Irina Jitaru. Primarul municipiului a lipsit în prima parte a zilei de la muncă.

Irina Jitaru, secretarul instituției, a fost cea care a discutat cu cetățenii înscriși. Vorbim de 10 cereri depuse, dar au fost și alții car ar fi dorit să discute cu edilul local.

În tot acest timp, Dumitru Pantazi se afla la sediul societății AgroComplex Lunca SA, după cum se poate vedea pe imaginile surprinse de reporterii Actualitatea Tv.

Puțin după orele prânzului, edilul local și-a făcut apariția în câteva postări pe pagina de facebook a Primăriei și contul personal, unde apărea că supraveghează  lucrările la rețeaua de iluminat public și montarea băncilor. Mai apoi era prezent în zona intersecției străzilor Moldovei cu Dragoș Vodă.

  

Am încercat să discutăm cu edilul local pentru a afla de ce nu respectă programul de lucru, dar nu a răspuns apelurilor telefonice.

Precizăm faptul că viceprimarul Gabriela Nedelcu și administratorul public Gică Zanet, sunt în concediu de odihnă.

Related posts

Florin Cîțu i-a transmis premierului olandez că România este „pe deplin pregătită” să intre în Schengen

Redacția

ANM: De Crăciun, slabe șanse de ninsoare

Redacția

Cum arată noile apartamente ANL din Târgu Frumos (FOTO)

Oana Cordoneanu
Încarcă...