RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria Pașcani va amplasa șase toalete publice în municipiu

Administrația locală a achiziționat șase toalete ecologice, ce vor fi amplasate în trei zone din municipiul Pașcani. Fiecare locație va avea acces pentru bărbați, femei și persoane cu handicap.

Anunțul autorităților locale a fost făcut astăzi, în conferința de presă de la Primărie. Aceste toalete vor fi amplasate în Parcul Municipal, scările mari, partea din zona deal și Esplanada din vale, în dreapta parcului de la Riama.

Toaletele sunt confecționate din panouri izolante. Ele sunt dotate cu wc-uri, cabine și radiatoare electrice pentru căldură. Valoarea achiziției este de 133.000 de lei, fără TVA. Ele urmează să fie amplasate în locațiile stabilite în perioada următoare, timp în care va fi realizat racordul la rețeaua de apă, canalizare și energie.

Accesul în aceste toalete va fi deocamdată gratuit. Primăria are încheiat un contact cu o firmă de mentenanță pentru curățenia și vidanjarea acestora. Toaletele care sunt la momentul de față în parcul municipal vor fi curățate și recondiționate, urmând a fi amplasate în alte zone sau folosite la activități publice.    

  

Related posts

Primarii de comune, șefii IPJ, ISU și Jandarmerie au analizat alături de consilierii județeni problemele din comunitățile rurale

Marius Parteni

Șeful și agenții Poliției Locale reclamați la Parchet de ApaVital întrucât au blocat operațiunea de debranșare a blocurilor de la rețeaua de apă

Marius Parteni

Angajații Serviciului de Taxe și Impozite vor acționa în judecată primarul și Consiliul Local Pașcani

Marius Parteni
Încarcă...