NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pregătiri pentru lupta cu nămeții. Consilierii și primarul vor să evite situațiile penibile de anul trecut!

CLP Ecoserv SRL a transmis săptămâna trecută Consiliului Local o adresă prin care solicită sprijin în vederea achiziției unor utilaje, pentru pregătirea intervențiilor în caz de căderi de zăpadă, formarea gheții sau poleiului. Adresa va fi discutată în ședința viitoare a legislativului local.

CLP Ecoserv SRL vrea să achiziționeze o autoutiliatară 6×4 cu sărăriță, tractor și remorcă pentru trasportul zăpezii și a unui buldoexcavator.

În vederea pregătirii pentru sezonul rece 2021-2022 și pentru evitarea situațiilor de genul celor prezentate anterior și asigurarea continuității și calității acestor servicii publice, vă solicităm să ne sprijiniți în achiziționarea următoarelor utilaje: autoutilitară 6×4, echipată cu lamă și sărăriță, necesară pentru curățarea mecanizată a zăpezii și gheții, tractor și remorcă pentru transportul zăpezii și a gheții, buldoexcavator, necesar pentru încărcarea zăpezii și a gheții”, se arată în adresa semnată de conducerea interimară a societății.

În ședința Consiliului Local din data de 31 august 2021, consilierul PSD Mihai Dediu a solicitat administrației locale să se miște pentru a pregăti intervenția utilajelor când va fi nevoie.

  

“Deci vreau să fac o precizare și să atrag atenția că trebuie să ne mișcăm destul de repede cu privire la tot ce ține de deszăpezire, să nu mai ajungem în situațiile penibile de anul trecut, adică mai sunt două luni maxim la dispoziție de liniște, când trebuie să știm ce mașini, ce utilaje sunt pentru deszăpezire”, a subliniat Mihai Dediu, consilier PSD.

Primarul Municipiului Paşcani a anunţat încă de la şedința din luna august că va veni cu propunerea de achiție a unui utilaj de deszăpezire.

“În perioada următoare voi veni în faţa dumnavostră cu un proiect să aprobaţi o achiziţie a unui utilaj mare pentru deszăpezire, să nu mai stăm pe varianta unei închirieri. Vom veni cu propunerea de achiziţie a unui utilaj, să putem face faţă în sezonul rece”, a spus primarul Marius Pintilie.

Concomitent cu aceste măsuri managerul interimar de la la CLP Ecserv SRL a spus săptămâna trecută că va demara procedura de achiziție a materialelor antiderapante necesare intervenției pe drumurile publice, aflate sub intervenția operatorului local.

Advertisements

Related posts

Peste 100 de cereri de debranșare la RAGCL

Irina Gherasim

Pantazi regretă că a mai cumpărat un autoturism pentru Poliția Locală. Uită că mașina sa de serviciu a fost folosită de ginerele său, pe câmpurile AgroComplex Lunca

Marius Parteni

Primăria cumpără 500 de pachete cu dulciuri pentru colindători

Irina Gherasim
Încarcă...