NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Primăria instalează wireless gratuit şi în zona deal, ca răspuns la acuzele de discriminare ale păşcănenilor

Abia după ce au fost criticaţi, şefii administraţiei locale s-au decis să trateze după principiul egalităţii, drepturile tuturor cetăţenilor din municipiul Paşcani. 

Astfel, edilii locali vor instala wireless gratuit şi în zona deal a oraşului, mai precis în Piaţa Casei de Cultură. 

  

“Primăria Municipiului Paşcani a luat decizia de a instala un router wireless şi în zona deal. Au fost diverse comentarii din partea cetăţenilor, după ce am anunţat faptul că va fi amplasat internt wireless în zona vale, ei simţindu-se discriminaţi. Astfel, informaticianul Primăriei a fost ieri şi a negociat cu cei de la societatea care ar urma să furnizeze internet pentru wireless. S-a ajuns la concluzia că ei vor renunţa la taxa de 2.100 lei pentru configurarea şi instalarea routerelor şi au acceptat un abonament de 200 de euro pentru Esplanada din zona vale, pe lună, la care se mai adaugă 50 de euro pentru routerul ce va fi instalat la Casa de Cultură, piaţa Mihail Sadoveanu. Pentru Parcul Municipal, nicio firmă nu are soluţie tehnică care să asigure internet wireless”, a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani.

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

Advertisements

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

Advertisements

În urma articolului publicat de NewsPascani.com şi Actualitatea TV, în care prezentam faptul că păşcănenii acuză Primăria de discriminare, edilii locali au decis să implementeze proiectul şi în zona deal a oraşului. Mai multe comentarii de acest gen au fost postate de către oameni, atât pe site-ul NewsPascani.com, cât şi pe Grupul Păşcănenilor Indignaţi, la articolul Primăria promite internet wireless gratuit pe Esplanadă, din luna martie.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Fiica ambulanțierului mort la Suceava, mesaj de rămas bun: Am fi preferat să rămână doar pentru noi erou în viață

Redacția

Alcoolul a băgat în spital o elevă de la Colegiul „Unirea”

Oana Cordoneanu

Traditii si obiceiuri moldovenesti de iarna, la Pascani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site