NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primăria Lespezi: De luni, începe distribuirea pachetelor cu alimente, de la Uniunea Europeană

Primăria comunei Lespezi anunță că începând de luni, 22 februarie, începe distribuirea de pachete cu alimente de la Uniunea Europeană.

Repartizarea se face la Căminul Cultural din localitate, de luni până joi, între orele 9.00-13.00. Persoanele care le vor primi sunt: beneficiari ai legii 416/2001, beneficiari de alocație pentru susținerea familiei și persoanele cu grad de handicap I și II, în baza certificatului.

Pachetul conține următoarele alimente: făină albă de grâu (5 kg), mălai (4 kg), paste făinoase (800 g), ulei (4 l), zahăr (2 kg), orez (4 kg), 5 conserve din carne de vită a câte 300 g, 3 conserve din carne de porc a câte 900 g, 5 conserve pate de ficat de porc a câte 200 g, 2 borcane de compot de fructe a câte 720 ml, 1 borcan de gem de fructe (360 g), 1 borcan de gem de fructe dietetic (360 g).

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) gestionează acest program destinat familiilor nevoiașe din întreaga țară. Alimentele de la Comunitatea Europeană se acordă prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAPD). Acestea sunt distribuite către beneficiari prin primăriile din fiecare localitate.

  
Advertisements

Related posts

“Mica Bucovină” își așteaptă acasă fiii satului, de sărbătorile Pascale (VIDEO)

Marius Parteni

Panică și teroare în familia unui preot de lângă Pașcani. Bănuitul, un piroman, i-a distrus livada ieri noapte. Preot:”A spus că îmi taie capul mie și copilului” (FOTO)

Marius Parteni

Momente memorabile la Vânători! Un veteran de război a fost omagiat de întreagă comunitate la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani! (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...