NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primăria Lespezi: De luni, începe distribuirea pachetelor cu alimente, de la Uniunea Europeană

Primăria comunei Lespezi anunță că începând de luni, 22 februarie, începe distribuirea de pachete cu alimente de la Uniunea Europeană.

Repartizarea se face la Căminul Cultural din localitate, de luni până joi, între orele 9.00-13.00. Persoanele care le vor primi sunt: beneficiari ai legii 416/2001, beneficiari de alocație pentru susținerea familiei și persoanele cu grad de handicap I și II, în baza certificatului.

Pachetul conține următoarele alimente: făină albă de grâu (5 kg), mălai (4 kg), paste făinoase (800 g), ulei (4 l), zahăr (2 kg), orez (4 kg), 5 conserve din carne de vită a câte 300 g, 3 conserve din carne de porc a câte 900 g, 5 conserve pate de ficat de porc a câte 200 g, 2 borcane de compot de fructe a câte 720 ml, 1 borcan de gem de fructe (360 g), 1 borcan de gem de fructe dietetic (360 g).

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) gestionează acest program destinat familiilor nevoiașe din întreaga țară. Alimentele de la Comunitatea Europeană se acordă prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAPD). Acestea sunt distribuite către beneficiari prin primăriile din fiecare localitate.

  
Advertisements

Related posts

Aproape 260.000 de euro, pentru înființarea unui centru de îngrijire pentru copii, la Hărmănești

Redacția

Bucurie la Mircești: Unirea – Otelul Galați 1-0!

Marius Parteni

Zile de foc pentru pompierii pășcăneni! Incendii la Blăgești, Tătăruși și Stolniceni-Prăjescu

Redacția
Încarcă...