NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație Știrea zilei

Primăria caută teren în zona vale, pentru construcția unei creșe

Șefii Primăriei Pașcani caută să identifice o suprafață de teren în zona vale a municipiului , în vederea construirii unei creșe. Compania Națională de Investiții a solicitat să fie pus la dispoziție un teren. Este vorba despre o suprafață de minim 2.500 mp, unde va fi finanțată o creșă cu o capacitate de 40 de locuri.

“Trebuie să punem la dispoziția Companiei Naționale de Investiții un teren în vederea construirii unei grădinițe. Căutăm să identificăm zona. Am discutat și cu funcționarii, vom merge în teren în aceste zile pentru a identifica locația. Așteptăm chiar și sugestii de la cetățeni pe adresa Primăriei. Noi ne dorim să o construim în zona vale”, a subliniat în conferința de presă primarul Marius Pintilie. 

Compania Națională de Investiții a stabilit costul de execuție al acestui obiectiv la 12, 3 milioane de lei, bani care vor fi alocați din bugetul Ministerului Dezvoltării

Advertisements

Related posts

Ca-n filme cu proști: ApaVital a debranșat Prest Serv Apa de la rețeaua publică! Societatea la care viceprimarul este acționar suferă din această cauza!

Răzvan Grecu

Sfaturi de la Primărie pentru Asociațiile de Proprietari. Întreținerea imobilului cade în sarcina posesorului

Teona Gherasim

Lucrările la Barajul HidroEnergetic Lunca Pașcani au fost reluate!

Marius Parteni
Încarcă...