RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Finalizarea lucrărilor de asfaltare pe două străzi din zona vale, înainte de termen

Asfaltarea pe două străzi din zona vale cuprinse în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, finalizată înainte de termen, față de perioada stipulată în contract.

Cel puţin aşa susţin reprezentanții Primăriei, despre străzile Izvoarelor și Mihai Eminescu. Lucrările au debutat la  începutul lunii iunie, iar firma care se ocupă este Eky-Sam din Târgu Frumos.

 „Lucrările pe străzile Mihai Eminescu și Izvoarelor sunt realizate în proporție de 75%. Zilele acestea se vor executa trotuarele pe ambele părți, mai apoi urmând să fie turnat stratul final de asfalt. Pe străzile respective se circulă în continuare cu anumite restricții, din cauza faptului că pe anumite sectoare însă se mai distrug vechile trotuare pentru a fi realizate cele noi”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.

  

 Valoarea lucrării pe strada Mihai Eminescu, care are 692 metri, este de 873.000 lei, iar pe Izvoarelor , 511 metri, este de 666.809 lei. Termenul de finalizare este luna octombrie, însă în cel mult o lună de zile vor termina de asfaltat.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Județul Iaşi ar urma să aibă cele mai mari eoliene din România: de două ori cât statuia Libertăţii. Unde vor fi amplasate

Redacția

Amenajarea a trei sensuri giratorii amânată din cauza unui aviz negativ al poliției județene

Răzvan Grecu

Pădurarii primesc arme letale în dotare și cinci salarii la pensionare

Redacția
Încarcă...