NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Finalizarea lucrărilor de asfaltare pe două străzi din zona vale, înainte de termen

Asfaltarea pe două străzi din zona vale cuprinse în Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, finalizată înainte de termen, față de perioada stipulată în contract.

Cel puţin aşa susţin reprezentanții Primăriei, despre străzile Izvoarelor și Mihai Eminescu. Lucrările au debutat la  începutul lunii iunie, iar firma care se ocupă este Eky-Sam din Târgu Frumos.

 „Lucrările pe străzile Mihai Eminescu și Izvoarelor sunt realizate în proporție de 75%. Zilele acestea se vor executa trotuarele pe ambele părți, mai apoi urmând să fie turnat stratul final de asfalt. Pe străzile respective se circulă în continuare cu anumite restricții, din cauza faptului că pe anumite sectoare însă se mai distrug vechile trotuare pentru a fi realizate cele noi”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.

 Valoarea lucrării pe strada Mihai Eminescu, care are 692 metri, este de 873.000 lei, iar pe Izvoarelor , 511 metri, este de 666.809 lei. Termenul de finalizare este luna octombrie, însă în cel mult o lună de zile vor termina de asfaltat.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

loading...
Advertisements

Related posts

BLOCADA ALBA . Şefii DJAPD iau în calcul închiderea tuturor drumurilor județene

Redacția

Parlamentul a decis: de anul viitor scade TVA-ul la agentul termic, dar se interzic debranșările

Răzvan Grecu

Campanie de informare la Târgu Frumos demarată de Primărie, despre modalitatea de depozitare a deșeurilor

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site