NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Iordache Cantacuzino”, un pericol pentru elevi

Elevii Școlii Gimnaziale „Iordache Cantacuzino” sunt puși în pericol la orele de sport. Asta deoarece două corpuri de iluminat s-au desprins de pe tavan și stau să cadă.

Cu toate acestea, astăzi, în sala de sport a fost organizat evenimentul sportiv „Mișcarea înseamnă viață”, la care au participat elevii din învățământul primar, învățători, profesori de sport, dar și directorul școlii.

Reprezentanții unității de învățământ spun că această problemă există de aproximativ o lună și a fost înștiințată și administrația locală. Reprezentanții Primăriei au îndrumat-o pe directoarea Daniela Simion să apeleze la o firmă pentru a remedia situația.

Societatea care a fost contactată nu dispunea de o scară cu nacelă, iar între timp a dat comandă de utilaj și urmează să-l primeaacă.

Până atunci însă, copiii își desfășoară activitatea sportivă în aceeași încăpere. Chiar dacă, cele două corpuri de iluminat atârnă, conducerea școlii spune că nu reprezintă un pericol pentru siguranța elevilor.„Această problemă este de aproximativ patru săptămâni. Noi i-am anunțat pe cei de la Primărie și ne-au redirecționat către societatea Lincas, dar angajații de acolo nu au cu ce să ajungă la tavan. Ei au dat comandă de o scară cu nacelă, sper că au primit-o pentru că doar persoane autorizate pot interveni. În sala de sport nu există nici un fel de pericol, corpurile de iluminat sunt susținute de un cablaj rezistent și trebuie doar fixate”, a declarat Daniela Simion, directoarea Școlii Gimnaziale Iordache Cantacuzino.

La Școala Gimnazială „Iordache Cantacuzino” învață un număr de 796 de elevi. 

Advertisements
Loading...

Related posts

Ședință de îndată pentru prelungirea subvenției la căldură

Răzvan Grecu

A început dezinfecția scărilor de bloc! Acțiunea durează 3 zile!

Răzvan Grecu

Pragul maxim de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuințelor a fost majorat la 750 lei

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site