NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Preţul la agentul termic va scădea începând cu 1 noiembrie

Preţul de facturare al căldurii către păşcăneni, pentru perioada 1 noiembrie 2016 – 31 martie 2017 va fi de 200 lei.  Consilierii locali vor discuta luni, în şedinţa ordinară, pe marginea unui proiect de Hotărâre întocmit de către conducerea RAGCL Paşcani.

 

 

  

Conform acestui document, de la începutul lunii noiembrie 2016 şi până la finalul lunii martie 2017, preţul local al energiei termice livrată populaţiei va fi de 200 lei, cu 65 lei mai puţin faţă de cât este în afara sezonului. În acelaşi timp, preţul de producţie al unei gigacalorii este de 391 lei.

Păşcănenii cu venituri mici primesc ajutor de încălzire de la stat. Cererile se pot depune la Primărie până pe data de 18 noiembrie.  Şi în acest an se vor acorda patru tipuri de surse de asigurare a căldurii: pe lemne, gaze naturale, cu energie termică şi cu energie electrică.

Menţionăm că municipalitatea a plătit în avans o parte din subvenţia datorată către populaţie pentru iarna 20162017, bani ce au fost deja cheltuiţi de RAGCL care a plătit datoriile pe care le avea la furnizorul de gaze naturale.

Advertisements

Related posts

Şeful Poliţiei Locale, despre cum ar putea să fie asigurată paza în şcolile din Paşcani

Ema Roman

Încă o tentativă pentru drumul de la Ruginoasa

Redacția

Acțiunea de dezinsecție va începe luni, 16 iunie. Cei care doresc folosirea substanțelor în subsoluri și casa scării vor trebui să achite 9 lei/apartament

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site