RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Preşedintele PMP Paşcani, despre referendumul propus de opoziţie

Liderul Partidului Mişcarea Populară din Paşcani, Sorin Olariu, susţine că organizarea referendumului înainte de alegeri nu este o mişcare oportună.

 

  

Acesta a formulat un punct de vedere cu privire la iniţiativa liberalilor, pe care l-a postat pe pagina personală de Facebook.  Conform spuselor sale, problema apei la Paşcani este foarte delicată, iar referendumul ar putea fi o hârtie fără sens, fluturată în vânt.

“Consider ca problema apei la Pascani este foarte delicata. Din acest punct de vedere cred ca cei din Consiliul Local si Primarul Dumitru Pantazi si-au dovedit competentele si limitele. De aceea cred ca un referendum inainte de alegeri nu este oportun. Nu poti pune in bratele viitorului Consiliu Local rezultatul unui referendum fara ca acesta sa-si asume prin vot acest referendum. Riscam ca acesta sa aiba soarta referendumului din 2012 (referendumul cu 300 parlamentari ): o hartie fara sens pe care o vom flutura in vant …”

Reamintim faptul că un grup de șapte consilieri locali a semnat proiectul de hotărâre prin care se dorește organizarea unui referendum local în data de 5 iunie 2016. Întrebarea la care cetățenii municipiului ar trebui să răspundă este: ”Sunteți de acord cu renunțarea la serviciile operatorului ApaVital SA și retragerea din ARSACIS Iași?”.

Sorin Olariu este preşedintele Partidului Mişcarea Populară Paşcani, şi totodată candidatul organizaţiei  pentru Primăria Municipiului, la alegerile din acest an. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

G4Media: Cum a fost direcționat dosarul premierului Nicolae Ciucă prin metoda ”coperta” către judecătorul Marius Iosif, care s-a pensionat imediat după ce a anulat sesizările de plagiat / Plus: Până anul trecut, Iosif și purtătorul de cuvânt al Guvernului au fost colegi în masonerie

Redacția

CP: Senatorul Constantinescu a vorbit despre scumpirea alimentelor și problemele pe care le vor avea românii

Redacția

Măcel politic la PSD Iaşi: se apropie ziua excluderii pentru primarul Mihai Chirica

Redacția
Încarcă...