NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Premiul I pentru un elev de la Sadoveanu la Concursul de fizică „Ştefan Procopiu” – etapa naţională

Un elev pășcănean a reușit să obțină premiul I la faza națională a Concursului de fizică „Ştefan Procopiu”, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute.

 Concursul s-a desfășurat la Liceul Tehnologic „Petru Poni” de la Iași, iar Remus Leonard Bostan, de la clasa a XII-a, care nu este la prima victorie de acest gen, a reușit să obțină locul I. 

 ” La Concursul de Fizică „Ştefan Procopiu” al elevilor români de pretutindeni, etapa naţională, organizat de ISJ – Iaşi la Liceul Tehnologic „Petru Poni”, elevul Bostan Remus Leonard de la clasa a XII – a, E, a obţinut premiul I.  A dorit mult această performanţă care îi răsplăteşte ambiţia şi munca depusă la fizică pe parcursul liceului, subiectul de concurs fiind din toată materia de liceu pentru bacalaureat, dar şi din materia la informatică. În clasa a XI – a, a obţinut premiul II la etapa naţională de la Botoşani, în clasa a X – a, menţiune, iar în clasa a IX – a fost primul dar sub linia premianţilor. Personal îl felicit pentru contribuţia adusă la  imaginea şcolii noastre alături de mulţi alţi elevi care au muncit şi au reuşit performanţe remarcabile”, profesor Viorel Banu.

  

 REZULTATE CONCURS

Nr.crt

Numele şi prenumele elevului

Clasa

Profesor îndrumător

Premiul

 

1.

Bostan Remus Leonard

a XII-a, E

Banu Viorel

I

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Profesorii cer amenzi pentru părinți și elevi

Redacția

Elevii Colegiului Național „Mihail Sadoveanu , din nou la Strasbourg, la Parlamentul European

Redacția

Proiectul „Albastru pentru solidaritate” al Școlii Gimnaziale Speciale Pașcani a intrat în competiția națională „Școala altfel” 2018

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site