NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Premierul Florin Cîţu a precizat că salariile bugetarilor au fost îngheţate

Premierul Florin Cîţu a precizat că salariile bugetarilor au fost îngheţate pentru anul în curs, fiind luată o decizie în acest sens, subliniind că aşteaptă soluţii de la nivel local şi central, având în vedere că evoluţia salariilor, sporurilor, cheltuielilor cu personalul din administraţia locală, dar şi centrală, din ultimii patru ani, „nu este sustenabilă”.

„Nu, au fost îngheţate, deci nu mai putem să… un drept câştigat, e deja mai greu să mai faci ceva, au fost îngheţate salariile.

A fost luată o decizie”, a declarat Florin Cîţu, miercuri, la Palatul Victoria, întrebat dacă în perioada următoare se poate ajunge la o scădere a salariilor bugetarilor.

Şeful Executivului a precizat că există mai multe analize referitoare la administraţia locală şi centrală, întrebat în ce stadiu este evaluarea pe care a anunţat-o cu privire la salariile bugetarilor şi numărul acestora, informează Agerpres.

radioromania

Advertisements

Related posts

Pantazi nu se dezminte: În ultima zi de lucru din an a semnat un contract după o licitație finalizată în 24 de ore. Iată despre ce este vorba!

Marius Parteni

Adio cimitir în 2020 la Pașcani! Primăria abia a demarat licitația pentru proiectul tehnic

Marius Parteni

ŞEDINŢĂ DE ÎNDATĂ : reprezentarea juridică , proiect european în faza de documentaţie (VIDEO)

Cătălin Cocoș
Încarcă...