NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Polițistul vasluian demis din cauza lui Dragnea poate să-și facă în continuare datoria

Politistul Marius Stan din Negresti Vaslui destituit din functie din cauza unor postari anti-PSD pe pagina sa de Facebook va putea sa-si faca din nou datoria. Asta deoarece, in urma contestatiei depuse de Marius Stan, Inspectoratul General al Politiei Romane a inlocuit sanctiunea destituirii din functie cu cea a amanarii promovarii in grad pentru o perioada de timp.

Cazul lui Marius Stan a fost prezentat pe larg ziarul on-line Dezvaluirea.ro  in articolul ”In plin razboi civil local, un politist din Vaslui a fost destituit din cauza lui Dragnea”, publicat in data de 9 iunie 2020. Am mai aratat la acea vreme ca Doru Pantiru seful IPJ Vaslui a fost numit in functie in perioada guvernarii PSD si de aceea a fost deranjat de respectivele postari incat s-a ajuns pana la destituirea din functie.

„In perioada 1.04.2019-8.10.2019 agentul sef adjunct de Politie, Stan Marius  a difuzat in mod constant pe pagina sa de socializare mai multe imagini si a redactat diferite comentarii referitoare la imaginile postate de alti utilizatori in mediul on-line care au un caracter politic/imoral/ care instiga la indisciplina denota lipsa de respect fata de sefi expramandu-si preferinte politice in public”, se arata in decizia de destituire.

dezvaluirea

Advertisements

Related posts

Taximetria neautorizată, sancţionată cu amendă de până la 5.000 de lei

Redacția

Accident rutier grav pe o șosea din Vrancea, soldat cu o persoană decedată şi trei rănite

Redacția

Producţia de grâu, înjumătățită din cauza secetei. Producătorii, obligați să reducă prețurile

Redacția
Încarcă...