NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Polițiștii pășcăneni, în acțiune pe raza comunelor: 14 amenzi în valoare de 4000 lei

Noaptea trecută s-a lăsat cu amenzi usturătoare pentru șoferii, agenții economici și alte persoane din comunele din zona Pașcaniului.

Polițiștii de la Secția 6 Poliție Rurală au desfășurat o acțiune pe raza de competență, în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor comise cu violență, precum și pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Au fost controlate 24 de autovehicule, legimitate 46 de persoane și verificați 10 agenți economici. Au fost aplicate 14 scancțiuni contravenționale, 10 la legea 61/1991 și patru la Regimul Circulației Rutiere. Valoarea amenzilor aplicate este de aproximativ 4000 lei”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

  

Au primit amenzi toți șoferii prinși cu nereguli dar cele mai multe sancțiuni au fost date pentru pentru încălcarea ordinii și liniștii publice. Un băiat de 19 ani din comuna Heleșteni este nevoit să scoată din buzunar suma de 5000 lei care îi va achita cheful de scandal pe care l-a avut noaptea trecută. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Asociația de Locatari nr.2 din Pașcani somată să ia măsurile necesare de reparare la fațada blocului V8

Oana Cordoneanu

Echipaj de Poliţie aflat în misiune, implicat într-un accident rutier la ieșirea din Pașcani

Marius Parteni

Bărbat dispărut! Nu a mai fost văzut din 2 iulie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site