NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Exclusiv: Fugarul căutat pentru tâlhăria unui taximetrist a fost reținut. Iată unde a fost găsit! Celălalt este arestat

Tânărul din Gâștești dat în urmărire generală după ce a tâlhărit un taximetrist și a participat la incendierea mașinii acestuia, a fost prins ieri seară.

 

 

Cătălin Constantin Veriveș, de 25 ani, a fost reținut la granița din Oradea. Acesta încerca să plece din țară, destinația fiind Italia. El era dat în urmărire națională, după ce polițiștii au stabilit că a participat la tâlhărirea taximetristului.

Un echipaj de la Biroul de Investigații Criminale Pașcani a pornit de ieri noapte spre Oradea pentru a-l ridica pe tânăr. El va fi adus la audieri în fața procurorului de caz, care va formula propunerea de arestare și în cazul acestuia.

Cât îl privește pe Sergiu Alexandru Bârsan, de 18 ani, acesta a fost introdus în arestul IPJ Iași. Judecătorii pășcăneni au adminis propunerea de arestare preventivă.

Reamintim faptul că cei doi tineri s-au urcat duminică noaptea într-un taxi, solicitând să fie duși la Gâștești. La ieșirea din Pașcani i-au solicitat șoferului să o ia pe un câmp, motivând că așa vor ajunge mai repede la destinație. Acolo l-au bătut pe taximetrist, care a scăpat doar după ce a fugit.

Tinerii i-au sustras acestuia 1800 de lei și patru telefoane mobile. Mașina a fost găsită incendiată în pădurea dintre Topile și Gâștești.    

Advertisements

Related posts

IPJ: Atenție șoferi! Cod galben de ninsori!

Redacția

Bătaia tradiţională de la Ruginoasa, oprită şi în acest an! Poliţiştii şi jandarmii sunt cu ochii pe cele două cete de mascaţi!

Ema Roman

Accident rutier! Două autoturisme au fost implicate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site