RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Polițiștii pășcăneni fac cercetări în cazul motociclistului mort la Miroslovești. Familia acuză ca i-au fost furate mai multe bunuri

Părinții motociclistului  de 33 de ani, din județul Suceava, care a murit într-un accident rutier la Miroslovești, au reclamat că fiului lor i-au dispărut actele, ceasul de la mână, borseta cu bani și un lănțișor de aur pe care îl avea la gât.  Aceasta  susține că obiectele au dispărut pe drumul de la locul accidentului către morgă.


„Se întâmplă în România. Şi nu ar fi primul caz când morţii sunt jefuiţi de bani şi bunuri. Lui Simion Zafiu, tânărul motociclist din Fundu Moldovei, ucis pe loc într-un accident în Miroslăveşti, i-au dispărut tot atunci actele, ceasul de la mână, borseta cu bani şi un lănţişor de aur de la gât . De la locul accidentului până la Morgă, acesta este traseul unde au dispărut bunurile motociclistului decedat. A fost jaf sub ochii oamenilor legii s-ar putea spune şi încă nimeni nu a făcut publică situaţia.”, notează Stiridinbucovina.ro

Din primele cercetări, poliţiştii spun că motociclistului Simion Zafiu s-ar fi angajat într-o depăşire regulamentară, moment în care a fost acroşat de şoferul unui camion ce nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei de schimbare a direcţiei de mers către stânga, spre o balastiera din localitate. Simion Zafiu a murit pe loc în urma impactului violent. La faţa locului au intervenit poliţiştii şi specialişti criminalişti. 

Polițiștii pășcăneni au deschis o anchetă și fac cercetări în acest caz.

  

”Urmare a aspectelor apărute în mass-media, polițiștii din cadrul Poliției Pașcani s-au sesizat și efectuează verficări, pentru a stabili întreaga situație de fapt. De precizat este că asupra bărbatului, la fața locului a fost găsită o sumă de bani, acte, carduri, telefonul mobil și câteva haine. Polițiștii continuă verificările, iar în funcție de ce vor constata vor fi dispuse măsurile legale care se impun”, ne-a declarat inspector Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.

Simion Zafiu a lăsat un gol imens în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut. A fost condus pe ultimul drum de peste 100 de motocicliști și 40 de mașini . Tânărul de 33 de ani avea o carieră de succes în domeniul IT, în Danemarca. A fost implicat în multe proiecte umanitare.

Related posts

Tânărul înjunghiat sâmbătă noapte pe terasa unul local din Paşcani a murit în această dimineaţă!

Răzvan Grecu

Accident rutier la Cristești, între un autoturism și o căruță. O victimă a ajuns la spital

Redacția

Noile documente electronice de identitate vor fi eliberate din august 2021

Redacția
Încarcă...