NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viceprimarul Nedelcu plătit degeaba pentru fonduri europene! Habar nu avea că licitația de la Palatul Cantacuzino a fost anulată!

Viceprimarul Gabriela Nedelcu a făcut o gafă de zile mari pe 1 iulie când a participat la o emisiune televizată. Întrebată care este stadiul  procedurii de licitație pentru desemnarea constructorului ce se va ocupa de reabilitarea Palatului Cantacuzino, aceasta a dat o informație falsă.

Conform viceprimarului Gabriela Nedelcu procedura de licitație era în desfășurarea pe 1 iulie, iar aceasta și-a exprimat speranța ca finalitatea ei să fie încheierea contractului de execuție. Doar că, în 29 iunie, cu 2 zile înainte de această declarație, Primăria municipiului Pașcani a anulat procedura din motive necunoscute încă.

„Suntem în procedură de licitație la Palatul Cantacuzino. Sper ca  lucrurile să meargă bine, să nu fim nevoiți să repetăm procedura de licitație pentru că s-ar pierde câteva luni de zile, așa cum s-a întâmplat la Grădinița nr.2 și Creșa nr. 1 unde am repetat licitația de două ori pentru că nu a participat nimeni la ea.”, a spus Gabriela Nedelcu, viceprimarul municipiului Pașcani.

Viceprimarul Gabriela Nedelcu încasează un spor de 25% la salariu pentru că municipalitatea a semnat contracte de finanțare pentru 3 proiecte europene. Din această impostază, gafa viceprimarului este impardonabilă, mai ales că o simplă accesare a portalului destinat licitațiilor publice, în dreptul acestei licitații apare mesajul anulat, cu data de 29 iunie 2020.

Advertisements

Related posts

Reprezentanţii ApaVital şochează după audienţele de azi de la Paşcani:”Nu ne-am imaginat că cetăţeanul nu este informat”

Marius Parteni

Tu ce propui? Transmite-le aleșilor din Pașcani prioritățile pe 2017!

Marius Parteni

Am aflat cât ar costa ca Primăria să deschidă un cinema la Pașcani! Vicepreședintele filialei locale a USR a explicat ce presupune investiția!

Răzvan Grecu
Încarcă...