RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Politia va sfatuieste cum sa petreceti un Mos Nicolae in siguranta

Mos Nicolae, o sarbatoare atat pentru copii, cat si pentru adulti, poate fi sarbatorita in siguranta, dupa cum spun si politistii ieseni. Dupa cum se stie, aceasta perioada este destinata in principal cumparaturilor. Cei mai multi merg in centre comerciale, cumpara cadouri si se aprovizioneaza cu cele necesare. Vor fi frecventate multe locuri aglomerate, iar banii vor fi mai multi decat in alte zile, sumele avand darul de a tenta si hotii. Astfel, in aceasta perioada oamenii legii ofera o serie de sfaturi pentru ca sarbatoarea Sfantului Nicolae sa aduca doar zambete pe chipurile oamenilor. 

“Atentie la buzunare si portofele. Si infractorii sarbatoresc de Mos Nicolae si o nevoie mare de bani. Se pot afla langa dumneavoastra si vor specula orice greseala pe care o faceti. Nu le dati ocazia sa intre in actiune. Tineti minte. Din cauza neatentiei, in fiecare moment puteti deveni victima unui furt.

Cand va aflati la cumparaturi sau cu orice alta ocazie nu lasati niciodata sa se vada cati bani aveti la dumneavoastra. Tineti-va poseta, geanta sub brat avand permanent control asupra ei. Nu tineti banii, actele sau portofelul in buzunare exterioare si nu va laudati persoanelor necunoscute cu valorile pe care le aveti la dumneavoastra.

  
Este bine de stiut ca hotii care fura din buzunare cauta spatiile restranse. Evitati, prin urmare, multimile si tineti necunoscutii la o distanta apreciabila. Curatirea unei pete inexistente pe hainele dumneavoastra sau a unei pete facute intentionat poate fi un truc al unui hot”, spun reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.
 
IPJ IAȘI

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Apel umanitar! Fetița jandarmeriței ucise pe trecerea de pietoni luptă în continuare pentru viață și are mare nevoie de ajutor

Oana Cordoneanu

Curăţenie generală în Paşcani sâmbătă, 28 septembrie

Răzvan Grecu

Cinci cazuri de leșin în rândul elevelor din Pașcani în această săptămână

Marius Parteni
Încarcă...