NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Poliția scoate la concurs 19 poziții de șefi de post în zona Pașcani

Prin reorganizarea Poliției Rurale de la 1 septembrie 2012 în comunele arondate municipiului Pașcani vor fi introduse 19 poziții de șefi de post. În termen de aproximativ două luni, Inspectoratul de Poliție al Județului Iași va scoate la concurs aceste posturi. Se pot înscrie ofițeri de poliției din orice localitate, iar condițiile și data exactă a concursului vor fi făcute publice în mass-media.

Având în vedere că de la 1 septembrie a intrat în vigoare noul concept de reorganizare a Poliției din mediul rural, în următoarele două luni, la nivelul zonei de competență, vor fi organizate concursuri pentru ocuparea funcției de șef de post. La aceste concursuri pot participa orice polițiști, indiferent unde lucrează, chiar și din alt județ. Condițiile privind participarea la concurs și data concursului vor fi anunțate în timp util”, ne-a declarat cms-șef Mihai Năcuță, comandantul Poliției Pașcani.

Cele 19 posturi vor fi în comunele Moțca, Cristești, Miroslovești, Ciohorani, Valea Seacă, Vânători, Lespezi, Tătăruși, Sirețel, Todirești, Hărmănești, Ruginoasa, A.I. Cuza, Heleșteni, Răchiteni, Mogoșești-Siret, Hălăucești, Stolniceni-Prăjescu și Mircești.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un tânăr s-a ales cu dosar penal, după ce a condus un atoturism radiat

Răzvan Grecu

Cauciucurile de iarnă obligatorii și în acest an. Amenzi mari pentru lipsa lor

Oana Cordoneanu

Adolescentul care a fost călcat de tren, și-ar fi premeditat fapta

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site