NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Poliția scoate la concurs 19 poziții de șefi de post în zona Pașcani

Prin reorganizarea Poliției Rurale de la 1 septembrie 2012 în comunele arondate municipiului Pașcani vor fi introduse 19 poziții de șefi de post. În termen de aproximativ două luni, Inspectoratul de Poliție al Județului Iași va scoate la concurs aceste posturi. Se pot înscrie ofițeri de poliției din orice localitate, iar condițiile și data exactă a concursului vor fi făcute publice în mass-media.

Având în vedere că de la 1 septembrie a intrat în vigoare noul concept de reorganizare a Poliției din mediul rural, în următoarele două luni, la nivelul zonei de competență, vor fi organizate concursuri pentru ocuparea funcției de șef de post. La aceste concursuri pot participa orice polițiști, indiferent unde lucrează, chiar și din alt județ. Condițiile privind participarea la concurs și data concursului vor fi anunțate în timp util”, ne-a declarat cms-șef Mihai Năcuță, comandantul Poliției Pașcani.

Advertisements

Cele 19 posturi vor fi în comunele Moțca, Cristești, Miroslovești, Ciohorani, Valea Seacă, Vânători, Lespezi, Tătăruși, Sirețel, Todirești, Hărmănești, Ruginoasa, A.I. Cuza, Heleșteni, Răchiteni, Mogoșești-Siret, Hălăucești, Stolniceni-Prăjescu și Mircești.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Jaf armat la o cafenea din Suceava. Un tânăr a amenințat vânzătoarea cu pistolul și a golit de bani casa de marcat

Redacția

Accident rutier provocat de un şofer care a adormit la volan

Ema Roman

Dragostea de mamă l-a dus în spatele gratiilor. „Nu ştiţi cine sunt eu? Întrebaţi la comună!”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site