NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local Poliție

Accident rutier cu victime între Cozmești și Mogoșești! Un bărbat a decedat! Elicopterul SMURD a venit pentru a prelua pe unul dintre răniți! (VIDEO)

Accident rutier cu victime între Cozmești și Mogoșești! Un bărbat a decedat! Elicopterul SMURD a venit pentru a prelua pe unul dintre răniți! (VIDEO)

În această după-amiază a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Conform informațiilor de la fața locului, în urma impactului o persoană a decedat, iar alte două au fost transportate la spital. În acest sens, pe lângă ambulanțele sosite la fața locului și echipele de descarcerare ale SMURD, a fost prezent și un elicopter pentru a transporta unul dintre răniți.

Într-un Ford Focus ce se deplasa dinspre Mogoșești Siret spre Pașcani se aflau doi soți și un copil de cinci ani. În autoturismul marca Peugeot se afla doi tineri din Botoșani care se deplasau spre Roman. Șoferul din Peugeot s-a angajat în depășirea unui WV Touran ce se deplasa în fața sa, lovind frontal Fordul Focus.

În urma impactului a rezultat decesul șoferului din Ford. Soția a fost grav rănită, în timp ce copilul a fost scos de niște șoferi opriți după eveniment.

  

Șoferul din Botoșani a fost scos din mașină de pompierii de la descarcerare. Colegul său a ieșit pe propriile forțe.

„Accident rutier produs în localitatea Cozmești, între 2 autoturisme, soldat cu 3 victime încarcerate și un copil care a fost proiectat în afara părții carosabile. Dintre victimele încarcerate, una era decedată. Ce a de a doua victima era inconștiență prezentând semne vitale fiind predată unui echipaj SAJ, iar cea de a treia victima cu observație fractura membru inferior a fost preluata de către echipajul de prim ajutor SMURD și transportata la spital” a anunțat ISU Iași.

Advertisements

Related posts

Femeia din Gâștești care și-a înjunghiat fiul de 16 ani, avea descernământ în momentul comiterii faptei. Ea a fost arestată vineri, pentru 29 de zile

Redacția

Tătăruși:Un bărbat încornorat l-a ucis pe unul dintre cei doi amanţi ai concubinei

Redacția

Bătaie între politicieni la Valea Seacă! Un consilier PP DD a fost bătut de un reprezentant al PC!

Marius Parteni
Încarcă...