NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Poliția Locală revine în subordinea primarului care a votat în aprilie pentru trecerea în subordinea CL

Scoatem polițiștii locali în stradă, ei nu trebuie să păzească intrările de la Primărie, primarul nu are nevoie de pază, reorganizăm activitatea acesteia. Cam așa sunau câteva din motivele prezentate în luna aprilie a acestui an de către consilierii PSD, PDL și independentul Dionisie Afloroaei care au votat pentru trecerea Poliției Locale din subordinea primarului în cea a Consiliului Local.

 

Șase luni a ținut minunea. Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de mâine se află un proiect de hotărâre prin care se abrogă hotărârea, iar Poliția Locală revine în subordinea primarului, de această dată Dumitru Pantazi. În cele șase luni de zile singurul lucru pus în aplicare din motivele invocate atunci a fost acela ca polițiștii locali să nu mai stea în Primărie, ei fiind scoși la patrulele stradale.

 Proiectul a primit avizul Comisiilor Juridic și Economic. Motivele pentru care s-a renunțat la ideea din luna aprilie sunt acelea că nu există resurse bugetare pentru a fi angajat un director general, unul adjunct, economist și jurist. 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Bătaie de joc! NICI autostradă, NICI spital de urgenţă în „oferta“ Guvernului pentru Iaşi

Redacția

Încă 5,4 km de drum judeţean de refăcut în următorii 3 ani

Redacția

Ludovic Orban: Luni adoptăm Hotărârea de Guvern prin care punem în aplicare starea de alertă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site