RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Poliţia de Frontieră: 14.000 de persoane au tranzitat punctele de frontieră în ultimele 24 de ore

Aproape 14.000 de persoane şi 10.000 de maşini au tranzitat punctele de frontieră în ultimele 24 de ore. În urma controalelor, poliţiştii au aplicat amenzi contravenţionale în valoare de peste 12.700 lei.

„Pe sensul de intrare au fost aproximativ 7.300 persoane cu 5.200 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 6.600 persoane cu 4.600 mijloace de transport. În acelaşi interval de timp, la frontiera cu Ungaria s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control aproximativ 7.000 de persoane şi 4.600 de mijloace de transport”, informează Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

Zilnic, aproximativ 4.700 de poliţişti de frontieră sunt la datorie, mare parte dintre ei în punctele de frontieră la controlul documentelor.

„Formalităţile de frontieră necesită un timp mai mare de procesare ca urmare a faptului că, pe lângă controlul specific la intrarea în ţară, persoanele sunt preluate de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică pentru completarea declaraţiei pe proprie răspundere şi efectuarea controlului epidemiologic”, conform Poliţiei de Frontieră.

  

După încheierea formalităţilor şi stabilirea măsurile dispuse de către personalul medical, maşinile sunt preluate de către echipaje de poliţie şi jandarmi pentru a fi conduse spre locaţiile stabilite pentru carantinare sau pentru autoizolare.

DIGI24

Related posts

Profesorul Daniel David: Statul român recunoaște profesiile de numerolog și astrolog, e halucinant. De ce ne mirăm că avem rezultate proaste la PISA și nostalgie față de comunism?

Redacția

VIDEO Liga 1: Remiză între Chindia Târgoviște și Sepsi Sfântu Gheorghe

Redacția

Bărbatul care şi-a înjunghiat iubita în plină stradă, acuzat de tentativă de omor. Victima este în stare gravă

Redacția
Încarcă...