RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Conferință de presă PNL Pașcani – Care sunt cele trei proiecte de hotărâre care așteaptă semnătura primarului (VIDEO)

Consilierii liberali au organizat astăzi o conferință de presă în care au readus în atenție, trei proiecte pentru pășcăneni, depuse de anul trecut la secretariatul CL, dar care încă nu au ajuns pe masa consilierilor, spre dezbatere și vot.

 

Aceștia au declarat că proiectele au fost întocmite ca atare și sunt însoțite de rapoartele și avizele din partea aparatului de specialitate al primarului. Tot ce le lipsește este semnătura edilului local. “Există proiecte pe care ne străduim să le aducem pe ordinea de zi”, a declarat Mihaela Spiridon, purtătorul de cuvânt al Organizației PNL Pașcani.  

  

Primul se referă la organizarea unui referendum pe tema renunțării municipiului la serviciile operatorului ApaVital și ieșirea din Arsacis.

Al doilea are în vedere activitățile de ridicare și transport a vehiculelor abandonate și fără stăpân din Pașcani. Acesta a fost depus la secretariatul CL în luna septembrie a anului trecut, dar nu a fost încă pus pe ordinea de zi a vreunei ședințe de Consiliu Local, deși termenul de 30 de zile a trecut de mult.

Consilierii liberali au susținut că acest proiect încă nedezbătut și-a dovedit utilitatea în această perioadă când mașinile abandonate au îngreunat accesul utilajelor de deszăpezire.

Cel de-al treilea proiect propus de liberali urmărește aprobarea schemei de ajutor de minimis. Și acesta a fost pus în așteptare, spun liberalii, deși a fost bine documentat și au primit ok-ul din partea Consiliului Concurenței.

Președintele Organizației PNL Pașcani, Marius Pintilie, a declarat că așteaptă ca edilul orașului să-și arate susținerea pentru aceste proiecte care vizează bunăstarea pășcănenilor.

 {youtube}-P5ABini4cY{/youtube}

 

 

Related posts

PNL Pașcani a atacat în contencios o hotărâre adoptată doar cu voturile consilierilor PSD

Marius Parteni

RAGCL anunță:„Nu intrăm în insolvență! Anul acesta vom asigura agentul termic pentru abonații noștri”

Răzvan Grecu

Consiliul Local Pașcani convocat în ședință extraordinară la începutul săptămânii viitoare

Marius Parteni
Încarcă...