NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ECOSERV SRL a obținut licența pentru serviciul de deszăpezire! Pregătiri pentru lupta cu nămeții

Societatea CLP EcoServ SRL Pașcani a obținut din partea Agenției Naționale de Reglementare a Serviciilor Comunitare licența pentru activitățile de deszăpezire, curățat și transportat zăpadă, menținerea în stare de funcțiune pe timp de polei și îngheț a căilor de circulație.

Anunțul a fost făcut astăzi de directorul societății, cel care a anunțat și care sunt pașii următori ce vor fi făcuți pentru a fi pregătiți pentru lupta cu nămeții.

„Pot să vă anunț că am obținut licența pentru deszăpezire, curățatul și trasnportul zăpezii, menținerea căilor de circulație în stare de funcțiune pe timp de polei și îngheț. De luni demarăm toate procedurile pentru achiziționarea de materiale necesare deszăpezirii, închiriere utilaj pentru deszăpezire. De luni demarăm totul, suntem în condiții legale”, a declarat Dumitru Chiuariu, directorul CLP Ecoserv SRL.

Societatea locală va închiria și în acest an un utilaj cu care să realizeze lucrările de intervenție rapidă pe sectoarele cele mai circulate. Vor fi echipate și utilaje de mici dimensiuni, care să intervină în cartiere. Tot în această perioadă va fi făcută și achiziția de material antiderapant.

  

Reamintim faptul că, anul trecut Primăria Pașcani a primit două amenzi din partea Biroului de Poliție Rutieră, pentru modul defectuos în care a intervenit societatea CLP Ecoserv SRL.

Advertisements

Related posts

Concert, foc de artificii și șampanie, de Revelion, la Pașcani

Irina Gherasim

Comunicat de presă: Furnizarea apei potabile este întreruptă astăzi în tot municipiul Pașcani

Redacția

România va avea 1000 de kilometri noi de autostradă și drum expres. Ministrul Transporturilor: Până în 2024 pot fi gata

Redacția
Încarcă...